Stekerbaar installeren in beton

Bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Opdracht

Het leveren van de E-installatie en technische ondersteuning bij Hotel Van der Valk Gorinchem. Techval b.v. deed een beroep op de stekerbare installaties van Isolectra. Nieuw en innovatief aan dit project is, dat de elektrische installatie in Gorinchem direct in het beton werd gestort. 

Stekerbaar in beton

Het complex telt 13 verdiepingen hoog. De verdiepingen 9 tot en met 12 zijn stekerbaar uitgevoerd in beton. Dit is bijzonder omdat alle Wieland RST20® systemen vooraf al in elkaar zijn gezet, zodat de installateur ze alleen nog maar ter plaatste in elkaar hoeft te klikken. Vervolgens wordt er direct beton overheen gestort. Uiteraard dienen deze materialen aan speciale eisen te voldoen. Het Wieland RST®beton systeem is hier speciaal voor ontwikkeld, getest en gecertificeerd.

Stekerbaar installeren in beton
  • Stekerbare installatie in beton
  • Nieuw & innovatief
  • Wieland RST20®
  • Getest & gecertificeerd

Efficiënt en duurzaam

Van der Valk en Techval zijn zo enthousiast over deze manier van werken, dat het ook bij andere hotels in aanbouw nu wordt toegepast. Zo worden personeelstekorten binnen de techniek opgevangen, kan er sneller geïnstalleerd worden en het is ook nog eens duurzaam. 

Lees hier meer over dit project.

Onze kennispartners