EV laden

EV laden met Wieland podis vlakkabel

Tegenwoordig kopen steeds meer mensen een elektrische auto. Deze groene oplossing zorgt voor een groeiende behoefte aan laadpunten. Het aanleggen van een laadpunt en het later toevoegen van meerdere laadpunten kan met name in parkeergarages erg lastig zijn. Hierin is de Wieland vlakkabel de ideale oplossing.

Meer weten?

Waar is de podis vlakkabel toe te passen?

De podis vlakkabel is geschikt voor in zowel appartementen garages VVE, parkeergarages van kantoren, parkeergarages van luchthavens en parkeergarages van winkelcentra. Meer weten? Lees het hier.

 

HeaderImageMale
headerImageFemale
Topic Cluster | Video link (ev_laden)

Voordelen stekerbaar installeren  

Naast het gemakkelijk kunnen toevoegen en verwijderen van laadpunten zijn er nog meer voordelen voor het gebruik van de vlakkabel.

Zo hoef je maar 1 keer te installeren waarbij het aanleggen gemiddeld zo’n 66% sneller is dan bij conventionele installaties. Daarnaast ben je 88% sneller met uitbreiden en gebruik je 66% minder materiaal, wat scheelt in de kosten. Hierdoor ben je gemiddeld gezien goedkoper uit wanneer je een podis vlakkabel gebruikt ten opzichte van een ronde kabel.  

 

66
%
sneller aanleggen basisinstallatie
88
%
sneller bij uitbreidingen
66
%
minder materiaalgebruik
slide in image

Elektrische auto's laden maar dan slim 

ETB Hogenes kiest voor Vlakkabel van Wieland. De monteurs van ETB Hogenes waren het allemaal eens: “Zo eenvoudig hebben we een laad-installatie nog nooit aan kunnen leggen”. Meer weten? Lees het hier.  

[https://isolectra.nl/nl/over-ons/nieuws/20220711-wieland-connectoren-altijd-onderhoudsvrij-/]

EV laden
EV laden

FAQ EV laadstation 

Veelgestelde vragen of frequently asked questions (FAQ) met betrekking tot EV laden i.c.m. de Wieland podis vlakkabel vind je hier terug. Zijn dit niet de antwoorden die je zoekt? Neem dan contact op met onze specialist op het gebied van Elektrisch laden; Cor-Hein Slobbe via het formulier onderaan deze pagina.

Brochure

Download onze brochure

Documentatie, altijd handig als naslagwerk. Daarom stellen wij de brochure Podis Smart charging beschikbaar met allerlei informatie over de Podis vlakkabel. Download de brochure via de button.

Downloaden

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Cor-Hein Slobbe
Cor-Hein SlobbeProductmanager
Onze kennispartners