De opdrachtgever centraal

Techniek is wat we doen. En de wereld om ons heen is waarom we het doen. En de wereld om ons heen, is de behoefte van onze opdrachtgever. Het probleem waar onze opdrachtgever tegenaan loopt, is waar onze uitdaging begint. En die uitdaging gaan wij aan. Wij stellen een op maat gemaakte installatie samen waarin efficiency, flexibiliteit en duurzaamheid centraal staan. Kwalitatief hoogwaardige producten met een foutloze en snelle (plug & play) installatie. En waar nodig ondersteunen wij onze opdrachtgever van A tot Z.  

Projectbegeleiding

Isolectra is een partner in het werkveld. Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij complexe projecten. Zo zorgen we dat niet alleen het juiste ontwerp gemaakt wordt, maar ook dat alle benodigde spullen via de Elektronische Groothandel op de juiste tijd, op de juiste plaats zijn. Voor verrassingen staan, daar houden wij niet van. 

Toegevoegde waarde

toegevoegde%20waarde%20afbeelding%202.jpg

Consultancy & Engineering

Stekerbaar installeren is onze focus. Wij durven ons zelfs dé specialist te noemen. Onze consultants maken een passend ontwerp voor de installateur in het werkveld. Hierbij kijken we altijd naar wat de meest efficiënte installatie is voor het desbetreffende project. Natuurlijk voldoet ieder ontwerp aan alle normen en eisen. 

Kitting & Labeling

Geen kans op fouten tijdens de installatie. Daar gaan wij voor bij Isolectra. Wij kitten en labelen alles zo dat alle componenten per onderdeel bij elkaar verpakt zijn. Bijvoorbeeld per woning, of per hotelkamer. Zo kan elk montageteam snel en foutloos aan de slag.  

Assemblage

Isolectra assembleert en test alle materialen voor een project zodat ze, op de bouwplaats onmiddellijk, snel en foutloos geïnstalleerd kunnen worden.
Zo voorzien wij de sensor al van een stekerbare aansluiting. Zijn de wandcontactdoos en schakelaar al gemonteerd in een inbouwdoos en voorzien van een kort Wieland GST18 aansluitsnoer. Tot slot is de HVAC regeling ingebouwd in een dergelijk gecertificeerde behuizing. Wat overblijft is echt alleen maar plug & play.  

Rapid prototyping

Snel specifieke oplossingen bedenken én maken. Dit kan met onze eigen 3D printers. Op deze manier kunnen we ideeën snel omzetten in producten en direct de nodige testen uitvoeren. Effectief én vooruitstrevend.

Bent u benieuwd wat Isolectra voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

contact

toegevoegde waarde_afbeelding tekstblok 3.png

Onze kennispartners