Streda, de moderne woonhuisinstallatie

Streda is de woonhuisinstallatie opnieuw uitgevonden. Stroom én data overal in de woning. Efficient te installeren en perfect afgestemd op alle moderne industriële prefab bouwmethoden. Maximale flexibiliteit, comfort en inzicht voor de bewoner.

 

Industrieel prefab bouwen

Streda maakt door de hele woning gebruik van één universele gebouwbekabeling voor snelle data én elektra. Deze hybride Streda kabel wordt stekerbaar aangesloten op de speciale inbouwdozen, de Docks. Een heel overzichtelijke en eenvoudig aan te leggen infrastructuur die heel goed past bij prefab bouwmethoden. De installatie wordt in de prefab fabriek aangebracht, en op de bouwlocatie worden de prefab delen inclusief installaties aan elkaar gekoppeld. Overal stroom en data. Plug&play.

ontwerp zonder titel.png

ontwerp zonder titel (2).png

Flexibiliteit door eenvoud

De Streda contactdozen noemen we Snap-in’s omdat ze in een Dock geklikt worden. Deze Snap-in’s zijn er in allerlei uitvoeringen: met wandcontactdozen, datacontacten, schakelaars en buzzers voor in de wand, maar ook met lichtaansluitingen en rookmelders voor in het plafond. De Snap-in’s worden niet alleen in de Docks geklikt, de bewoner kan ze er ook eenvoudig uithalen en verwisselen om zo zelf de installatie naar wens aan te passen! Dus als je de TV wilt verplaatsen, verplaats je gewoon de Snap-in met de data aansluiting mee met de TV. Nooit meer lange kabels door je woonkamer trekken. Of als je de slaapkamer wilt verbouwen tot werkkamer breng je eenvoudig die data aansluiting aan. Flexibiliteit door eenvoud.

Integratie

De integratie van de data, internet, communicatie en stroominstallatie voor de woning biedt heel veel mogelijkheden. Streda heeft uitgebreide woningbesturingsfuncties. Zo kan van elke WCD en lichtpunt het verbruik gemeten worden. En elk lichtpunt en elke WCD kan vanaf elke schakelaar bediend worden. En hoe precies, dat regel jij zelf in op je eigen portal. Zo bepaal je zelf wat wel en wat geen energie mag gebruiken.

Streda de flexibele woonhuisinstallatie
Onze kennispartners