Wieland RST®

Installatiesystemen voor buiten 

Het Wieland RST®-systeem biedt veilige elektrische installaties voor nagenoeg alle omgevingen. Overal waar hoge eisen worden gesteld aan een elektrische verbinding, zijn de Wieland RST® connectoren in hun kracht. Hoe zwaar de locatie ook is, met de IP66 tot IP69 afdichting en hoge mechanische sterkte van de connectoren is elke toepassing snel, efficiënt en vooral veilig geïnstalleerd.  

Niet alleen kunnen deze connectoren dankzij hun compacte ontwerp in de kleinste ruimtes en omgevingen worden gebruikt, ze zijn ook voorbedraad en kleurgecodeerd, zodat een installatie in een handomdraai plug & play kan worden gemaakt. 

 

HeaderImageMale
headerImageFemale
Topic Cluster | Video link (rst)
slide in image
Wieland RST®

Wieland GST versus Wieland RST

Met Wieland GST® en RST® biedt Isolectra voor alle sectoren, eisen én omstandigheden een passend stekerbaar installatiesysteem. “Zowel onze GST® als RST® systeemseries zijn gecertificeerd volgens NEN-EN-IEC 61535 en onderhoudsvrij. Dit betekent dat de stekerbare systemen in een vaste installatie toegepast mogen worden”, vertelt Casper Bontenbal, marketing manager bij Isolectra. “Ook op niet-toegankelijke plekken. Met Wieland GST® en RST® is het bijvoorbeeld mogelijk om verbindingen in een holle wand, vloer of plafond te maken. Zowel prefab als in het werk. Bovendien kunnen RST® verbindingen ingegoten worden in prefab betonnen wanden of gietvloeren!” Wanneer kies je nu het best voor welk systeem?

Meer weten[https://admin.isolectra.nl/nl/kennis-pagina/documentatie/isolectra-cpr-document/] [https://admin.isolectra.nl/nl/kennis-pagina/documentatie/isolectra-cpr-document/] [https://admin.isolectra.nl/nl/kennis-pagina/documentatie/isolectra-cpr-document/] [https://isolectra.nl/nl/kennis-pagina/veelgestelde-vragen/stekerbaar-in-beton/welke-producten-gebruik-je-bij-stekerbaar-installeren-in-beton/] [https://www.isolectra.nl/nl/over-ons/nieuws/20240501-wieland-gst-versus-wieland-rst-1/]

Brochure

Download onze handleiding

Handleiding Stekerbaar in beton

Documentatie, altijd handig als naslagwerk. Daarom stellen wij de handleiding Stekerbaar installeren in beton beschikbaar met allerlei informatie over waar je op moet letten en wat wel en niet te doen bij stekerbaar installeren in beton. Download de brochure via de button. 

Downloaden

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Cor-Hein Slobbe
Cor-Hein SlobbeProductmanager
Onze kennispartners