over ons - tekstblok 1.png

De toekomst is nu. Wij staan aan

Wij zijn Isolectra. Techniek is wat we doen. En de wereld om ons heen is waarom we het doen. Net na de oorlog, in 1949, ontstaan uit handelsgeest; de intrinsieke wil om weer op te bouwen en te groeien. Het heeft ons gebracht waar we nu staan.

We weten wie we zijn, omdat we weten waar we vandaan komen. We weten wat er nodig is om vanuit een blanco situatie te komen tot een passende oplossing. Van niets naar iets. Ook als dat niet vanzelf gaat. Want juist dan leren we. En opgeven… Dat is nooit een optie.

Bekijk onze geschiedenis via onderstaande button.

geschiedenis

Creatie, innovatie en timing

Anders denken leidt tot de beste oplossingen. Wij geloven in de kracht van creatie, innovatie en timing. Samen kunnen we het makkelijker en beter maken. Efficiënter en duurzamer. De toekomst is vandaag. Met de kennis van nu spelen we in op vraagstukken van later. Wij hanteren geen norm; wij zetten de norm. We luisteren, signaleren, absorberen en bedenken antwoorden nog voordat er vragen zijn. Dat zit simpelweg in onze genen.

Samen vooruit

Met gepaste trots mogen we stellen dat we hand in hand met onze partners, stakeholders en opdrachtgevers continu werken aan verbetering. Samen hebben we die slagkracht. Daar zijn de jarenlange relaties ook naar. We gaan niet voor compromissen en ‘nee’ is geen antwoord. We omarmen tegenslagen en pakken kansen. Want alleen zo komen we verder. We doen het samen. Successen vieren we samen. Met elkaar en met jullie.

toegevoegde waarde

over ons afbeelding

kwaliteit.png

Kwaliteit en veiligheid

Onze kennispartners