Circulair installeren

Isolectra's stekerbare Wieland GST® en Wieland RST® installaties zijn in Januari 2023 met een artikel 1 productkaart opgenomen in de Nationale Milieudatabase. Wat betekent dat voor circulair installeren?

Meer weten?


Nationale milieudatabase, wat is dat?

Steeds vaker wordt er aangestuurd om milieuprestaties van een bouwwerk te bepalen volgens de Bepalingsmethode. Hiervoor moet er in de ontwerpfase al een keuze gemaakt worden in materialen en installaties. De toepassing van de data uit de Nationale Milieudatabase wordt hierdoor steeds groter en belangrijker in de bouwwereld. Meer informatie? Klik hier!

Bekijk ook ons circulariteitsmodel.

HeaderImageMale
headerImageFemale
40
jaar verwachte levensduur
75
%
herbruikbaar
90
%
minder afval
slide in image

MIA / VAMIL subsidie

Om de transitie naar een duurzame circulaire economie te stimuleren heeft de overheid via RVO, subsidies beschikbaar gesteld voor bedrijven die investeren in circulair gebruik van producten, waaronder bouwmaterialen. De MIA en de VAMIL. Deze subsidies zijn beschikbaar voor circulaire producten i.c.m. een retourname overeenkomst met Isolectra. Meer informatie? Klik hier.


[https://isolectra.nl/nl/over-ons/nieuws/20220711-wieland-connectoren-altijd-onderhoudsvrij-/]

Circulair installeren
Circulair installeren

Retourname via Isolectra

Retourname is mogelijk via een overeenkomst met Isolectra. Isolectra biedt retourafspraken voor afnemers, nieuwe projecten en bepaalde in het verleden geleverde producten. 

Meer weten? [https://admin.isolectra.nl/nl/kennis-pagina/documentatie/isolectra-cpr-document/] [https://admin.isolectra.nl/nl/kennis-pagina/documentatie/isolectra-cpr-document/]

Brochure

Download onze infographic

Documentatie, altijd handig als naslagwerk. Daarom stellen wij informatie beschikbaar over circulair installeren met Wieland via een infographic. Vind je hier niet de informatie in die je zoekt? Neem dan contact op met onze specialist circulair installeren Yannick Boertje via onderstaand contact formulier.

Downloaden

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Onze kennispartners