Wieland GST®

Installatiesystemen voor binnen 

Wieland GST18® is het meest gebruikte indoor stekerbare installatiesysteem ter wereld. Het is speciaal gemaakt om snel en efficiënt installaties aan te leggen in droge omgevingen. 

Als ervaren en betrouwbare partner kunnen wij je helpen om aan installatievereisten te voldoen met snelle, efficiënte en duurzame stekerbare installaties. 

Wieland GST® installatiesystemen

Strakke tijdschema's en korte deadlines zijn de dagelijkse praktijk voor de elektrotechnische installateur op de bouwplaats. Maar vakmensen zijn schaars. Stekerbare Wieland GST® installaties helpen deze specialisten om snel en efficiënt te installeren.  

Het Wieland GST®- systeem biedt flexibiliteit en eenvoudige hanteerbaarheid om te voldoen aan het veeleisende bouwtempo en hoge kwaliteitseisen van de huidige tijd. 

HeaderImageMale
headerImageFemale
Topic Cluster | Video link (gst)

Voordelen stekerbaar installeren  

Stekerbaar installeren met GST® biedt vele voordelen. Het is praktisch, vermindert de faalkosten, bespaart tijd, is volkomen veilig, duurzaam en super eenvoudig!  

Lees hier meer over de voordelen van stekerbaar installeren. [https://isolectra.nl/nl/kennis-pagina/blog/de-voordelen-van-stekerbaar-installeren/] [https://isolectra.nl/nl/over-ons/nieuws/20220524-een-stekerbare-installatie-voor-iedere-bouwmethode-/]

90
%
Snellere installatie
40
%
Goedkopere installatie
90
%
Minder fouten
slide in image

Wieland GST® connectoren

De Wieland GST® familie wordt gevormd door een aantal series connectoren die elk geoptimaliseerd zijn voor specifieke toepassingen.  Namelijk de gesis® CLASSIC, gesis® MINI, gesis® MICRO, gesis® NV en de gesis® NRG. Meer weten over de verschillende connectoren? Lees het hier.

[https://isolectra.nl/nl/over-ons/nieuws/20220711-wieland-connectoren-altijd-onderhoudsvrij-/] [https://isolectra.nl/nl/over-ons/nieuws/20220711-wieland-connectoren-altijd-onderhoudsvrij-/]

Wieland GST®
Wieland GST®

Circulair installeren met Wieland

Afgelopen jaar zijn de stekerbare Wieland installaties van Isolectra na een LCA studie met een categorie 1 milieuverklaring in de Nationale Milieudatabase opgenomen. Installateurs die de Wieland GST18® en RST20® stekerbare installatiesystemen toepassen in hun projecten, kunnen de data uit de NMD benutten om goede productvergelijkingen te maken en de duurzaamheid en milieuprestatie van hun gebouwen te berekenen en zelfs te verlagen.

Meer weten? [https://admin.isolectra.nl/nl/kennis-pagina/documentatie/isolectra-cpr-document/] [https://www.isolectra.nl/nl/over-ons/nieuws/20230413-circulair-installeren-met-wieland/]

Brochure

Download onze brochure

Documentatie, altijd handig als naslagwerk. Daarom stellen wij allerlei informatie over GST® beschikbaar. De brochure GST® easy plug is direct via onderstaande button te downloaden. Overige brochures, informatiebladen, handleidingen, verklaring en meer zijn te downloaden via de pagina kennis. Is dit niet wat je zoekt? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact op te nemen met een van onze specialisten. 

Downloaden

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Marc Damsteegt
Marc DamsteegtBusiness Process & Application Engineer
Onze kennispartners