Wieland

Stekerbaar installeren met Wieland 

Wieland Electric is wereldmarktleider op het gebied van plug & play elektrische verbindingen. Sinds de oprichting richten zij zich op veilige en innovatieve technologieën. Het begin van het succes van Wieland ligt in de legendarische Wieland Clamp, de allereerste veilige elektrische connector. Sindsdien zijn zij uitgegroeid van een fabrikant van alleen componenten, tot een van de meest toonaangevende leveranciers wereldwijd van innovatieve, toekomstgerichte en complete plug & play elektrische oplossingen gericht op de bouw en industrie.

Isolectra als exclusieve importeur 

Op 2 juli 1973 tekenen dhr. De Joode en dhr. Wieland een contract wat Isolectra exclusief vertegenwoordiger van Wieland-Electric GmbH in Nederland maakt, het begin van een nog steeds hechte en intensieve samenwerking. Zo vierden we op 2 juli 2023 zelfs een samenwerking van 50 jaar! 

Meer weten?

 

HeaderImageMale
headerImageFemale
Topic Cluster | Video link (Wieland)

Voordelen stekerbaar installeren  

Stekerbaar installeren biedt vele voordelen. Het is praktisch, vermindert de faalkosten, bespaart tijd, is volkomen veilig, duurzaam en super eenvoudig!  

Lees hier meer over de voordelen van stekerbaar installeren.

 

90
%
Snellere installatie
40
%
Goedkopere installatie
90
%
Minder fouten
slide in image

Innovatieve samenwerking

Omdat de markt voor stekerbaar installeren in Nederland sterk voor loopt op de rest van de wereld worden veel innovaties op het gebied van stekerbaar installeren eerst in Nederland door Isolectra op de markt gebracht, en vaak zelfs samen ontwikkeld. Mooie voorbeelden hiervan zijn het “stekerbaar installeren in beton” en “circulair installeren”. Voor stekerbaar installeren in beton hebben Wieland en Isolectra samen een compleet systeem ontwikkeld en gecertificeerd van stekerbare installatieproducten die direct in betonconstructies ingegoten kunnen worden. En voor  “Circulair installeren” hebben Wieland en Isolectra samen een Life Cycle Analyse (LCA) van Wieland GST18® en Wieland RST20® producten uitgevoerd waarna Isolectra een officiële Environmental Product Declaration (EPD) heeft afgegeven welke in de Nationale Milieu Database is opgenomen.[https://isolectra.nl/nl/over-ons/nieuws/20220711-wieland-connectoren-altijd-onderhoudsvrij-/]

Wieland
Wieland

Laatste ontwikkelingen

Een geheel nieuwe markt voor stekerbare installaties wordt aangeboord met het innovatie Wieland Podis vlakkabelsysteem voor EV-laad infrastructuur. Een infrastructuur voor EV-laden is voor veel gebouwen per 1-1-2024 in het Besluit Bouwwerken Leefomgeving verplicht gesteld. Voor inpandige installaties biedt Wieland Podis de ideale flexibele oplossing voor deze laadinfrastructuur. Snel installeren. Snel laders plaatsen. Snel veranderen.

Brochure

Download onze brochure

 

Documentatie, altijd handig als naslagwerk. Daarom stellen wij  informatie over stekerbaar installeren met Wieland beschikbaar. Vind je hier niet de informatie in die je zoekt? Neem dan contact op met één van onze specialisten, Casper Bontenbal, via onderstaand contact formulier.

Downloaden

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Onze kennispartners