In slechts een paar dagen een complete verdieping installeren

Stekerbaar, snel en efficiënt

Opdracht 

Op De Run 1000 in Veldhoven wordt een grote bedrijfscampus verder uitgebreid, conform duurzaamheidslabel BREEAM ‘Excellent’ en welzijns- en gezondheidslabel WELL Gold. Mansveld Techniek verantwoordelijk voor alle elektrotechnische installaties deed een beroep op de Wieland stekerbare technieken van Isolectra.  

Voeding via de vloergoot 

Alle nieuwe kantoorverdiepingen worden voorzien van een vloergoot, waarin de voedingen voor de 4.000 werkplekken plug-and-play aangesloten worden. Samen met Mansveld Techniek is een installatieplan opgezet, waarvoor Isolectra het tekeningenpakket verzorgde en Groothandel Technische Unie in stond voor de just-in-time leveringen terwijl Mansveld Techniek de montage verzorgt en een controlerende rol houdt. Met het installatieplan als onderlegger zijn de stekerbare materialen voorzien van specifieke labels. Hierdoor zien de monteurs van exact welke materialen op welke plekken aangesloten moeten worden. Ook is per kantoorvleugel een installatiekit ontwikkeld, waarin alle materialen voor één kantoorvleugel slim zijn geclusterd. 

In slechts een paar dagen een complete verdieping installeren
  • 4000 werkplekken 
  • Plug & play 
  • Wieland GST18® 
  • Wieland RST20® 
  • Technische Unie 

 

In slechts een paar dagen een complete verdieping installeren

Wieland GST18® en RST20® 

Voor de voeding van de werkplekken is gekozen voor het Wieland GST18® systeem in combinatie met Wieland RST20®. Een circulaire keuze, omdat beide systemen onlangs met een categorie 1 milieuverklaring zijn opgenomen in de Nationale Milieudatabase.  

Meer weten over dit project? Klik hier voor het gehele artikel. 

 

Onze kennispartners