Stekerbaar, intelligent en minimaal energieverbruik

Uitbreiding hightech faciliteit Prodrive Technologies

Opdracht

Het moderne technologiebedrijf Prodrive Technologies in Eindhoven dreigde uit haar bouwkundige jas te groeien. Daarom wordt de huidige hightech-faciliteit op het Science Park in Eindhoven flink uitgebreid. Installateur ETB Willem Bos nam voor de bekabeling van de verlichtingsarmaturen contact op met Isolectra. 

Veel tijdswinst 

Een kantoorgebouw zoals Prodrive Technologies leent zich bij uitstek voor stekerbaar installeren. Er wordt hier namelijk veel met reperterende stramienen gewerkt. De verlichtingsinstallaties kunnen bijvoorbeeld eenvoudig worden doorgekoppeld. Hierdoor wordt enorm veel tijdswinst behaald, zonder in te boeten aan kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur. Voor de uitbreiding voor Prodrive Technologies is gekozen voor een DALI lichtregeling in combinatie met bewegingssensoren en circa tweeduizend verlichtingsarmaturen. Isolectra leverde hiervoor de koppelsnoeren, connectoren, verloopstekkers en prefab lasdozen. 

Stekerbaar, intelligent en minimaal energieverbruik
  • Tijdswinst 
  • Flexibiliteit 
  • Verlichtingsinstallatie 
  • Repeterende stramienen 
  • Dali lichtregeling i.c.m. sensoren 
  • Prefab lasdozen 
Stekerbaar, intelligent en minimaal energieverbruik

Maximale flexibiliteit 

Door stekerbaar installeren toe te passen wordt een maximale flexibiliteit geborgd. In de toekomst kunnen er eenvoudig één of meerdere armaturen verlegd worden, zonder dat de complete bekabeling vervangen hoeft te worden. In een pand waarvan 6 verdiepingen zijn voorzien van systeemplafonds met 260 inlegarmaturen per verdieping een echte uitkomst.

Onze kennispartners