The City Post: snel en stekerbaar geïnstalleerd

Voormalig postsorteercentrum wordt duurzaam multi-tenant kantoorgebouw

 

Opdracht

Installateur De Groot Installatiegroep koos voor project The City Post; een ‘high-end’ kantoorgebouw waar mensen en organisaties kunnen ondernemen, ontmoeten, samenwerken en netwerken, heel bewust voor stekerbaar installeren met Isolectra.  

De oplossing voor korte doorlooptijden én personele uitdagingen

Stekerbaar installeren biedt dé oplossing voor korte doorlooptijden én personele uitdagingen in de bouw. Er wordt steeds vaker met jonge(re) krachten en inleners gewerkt. Een onfeilbaar systeem zoals stekerbaar installeren biedt in dit geval uitkomst. Daarnaast hoeven monteurs door stekerbaar te installeren niet meer met hun handen bij de draden te komen. In plaats hiervan hoeven zij slechts te assembleren. Dankzij verschillende connectorkleuren en duidelijke coderingen worden aansluitfouten voorkomen.

The City Post: snel en stekerbaar geïnstalleerd
  • Snel en stekerbaar 
  • Korte doorlooptijden 
  • Assemblage 
  • Aansluitfouten voorkomen 
  • 1300 bewegingssensoren 
  • GST18i3 koppensnoeren 
The City Post: snel en stekerbaar geïnstalleerd

 

 

Ruim 1300 sensoren

Isolectra heeft een stekerbaar systeem voor één verdieping uitgewerkt, die vervolgens eenvoudig doorgezet kon worden naar de andere verdiepingen. In totaal zijn via groothandel Technische Unie ruim 1.300 sensoren geleverd. Gekozen is voor de nieuwe DACO DALI-2 bewegingssensoren, die via stekerbare verbindingen gekoppeld worden aan de verlichtingsarmaturen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een gescheiden Wieland GST18i3® koppelsnoer voor de voeding en Wieland BC14i2® DALI-koppelsnoer voor de DALI-sturing. En ook voor het doorlussen van de armaturen wordt gebruik gemaakt van Wieland koppelsnoeren. 

Meer weten over dit project? Klik hier [https://www.isolectra.nl/nl/over-ons/nieuws/the-city-post-snel-en-stekerbaar-geinstalleerd/] voor het gehele redactionele artikel. 

Onze kennispartners