Stekerbare verlichtingsinstallaties

voor Plus Ultra Leiden

Opdracht

Het Bio Science Park in Leiden wordt uitgebreid met een nieuw multi-tenant gebouw, Plus Ultra Leiden. JWR elektrotechniek verzorgt hier alle elektrotechnische installaties, van ontwerp tot realisatie. Vanwege de korte doorlooptijd van het project kozen zij voor de Wieland stekerbare installaties van Isolectra. 

De beste en meest kostenefficiënte oplossing 

Plus Ultra leiden is het eerste grote stekerbare project van JWR techniek, daarom is er al in een vroeg stadium contact geweest tussen JWR en Isolectra. Door al in een vroeg stadium met elkaar op te trekken is de beste en meest kostenefficiënte oplossing tot stand gekomen. Op basis van de installatietekeningen van JWR is er gezamenlijk een ontwerp voor de stekerbare verlichting gemaakt.  

Stekerbare verlichtingsinstallaties
  • Nieuwbouw
  • Multi-tenant
  • Stekerbare verlichtingsinstallaties
  • Optimale flexibiliteit
  • Minimale restpunten
Stekerbare verlichtingsinstallaties

Minimale restpunten 

De stekerbare installaties borgen optimale flexibiliteit. Er is gekozen voor een basis indeling met één sensor en zes DALI-armaturen. Wanneer ruimte indelingen wijzigen, kunnen deze masterslave regelingen eenvoudig worden aangepast en uitgebreid. Dankzij de vlotte installatie en programmering, waarbij nauwelijks restpunten naar voren kwamen, staan de volgende grote projecten al gepland. 

Bekijk ook ons nieuwsbericht over hoe Isolectra de stekerbare verlichtingsinstallaties voor Plus Ultra Leiden [https://isolectra.nl/nl/over-ons/nieuws/stekerbare-verlichtingsinstallaties-voor-plus-ultra-leiden-/] realiseerde.

Onze kennispartners