180 hotelkamers stekerbaar uitgevoerd

In Holiday Inn Eindhoven Airport hotel

Opdracht 

Het Flight Forum Business Park in Eindhoven is een nieuw hotel rijker. September 2019 heeft het Holiday Inn Eindhoven Airport hotel hier zijn deuren geopend. Het hotel beschikt over 180 hotelkamers, een grote foyer, een restaurant met bar en uitgebreide vergaderfaciliteiten. Om een hoog bouwtempo in dit project te borgen, het aantal handjes op de bouw te beperken én faalkosten tot een minimum te brengen deed Installateur Linthorst hier een beroep op de stekerbare installaties van Wieland. 

100% stekerbare hotelkamers 

De elektrotechnische installaties in de hotelkamers zijn 100% stekerbaar uitgevoerd. Van de 230V voorzieningen tot en met de wandcontactdozen, (kaart)schakelaars en verlichting. Er zijn vier stekerbare boxen per hotelkamer ontwikkeld waarin alle stekerbare voorzieningen zijn geïntegreerd. Voordat de montage is gestart, zijn voor één hotelkamer alle stekerbare boxen samengesteld en – inclusief snoeren – in een proefstelling getest.

 

180 hotelkamers stekerbaar uitgevoerd
  • 180 hotelkamers 
  • 100% stekerbaar 
  • 4 type stekerbare boxen 
  • Faalkostenreductie 
  • Eenvoudige installatie 
  • Plug & Play 
180 hotelkamers stekerbaar uitgevoerd

Minimale faalkosten 

In de ontwerpfase hebben alle boxen en Wieland snoeren een unieke code gekregen. Na de testfase zijn de stekerbare producten gekit en de juiste codes op de juiste producten aangebracht. Groothandel Technische Unie heeft de Wieland producten met de stekerbare producten van derden gecombineerd en per kamer verpakt. Monteurs in het werk konden zo eenvoudig en snel de juiste producten op de juiste plek aansluiten met minimale faalkosten als resultaat. Een kwestie van plug & play.  

Bekijk ook ons nieuwsbericht over het Holiday Inn Eindhoven Airport hotel.

Onze kennispartners