Stekerbaar installeren in beton

Ook dat kan, met Wieland RST20®. Dit systeem is zo robuust en betrouwbaar, dat het zelfs gecertificeerd is om direct, zonder buizen, ingegoten te worden in prefab betonwanden, gietvloeren en zelfs de tunnelgietbouw.  

Meer weten

 

Hoe is stekerbaar installeren in beton tot stand gekomen? 

Jarenlang werd stekerbaar installeren in beton voor onmogelijk gehouden. Isolectra heeft bewezen dat het niet onmogelijk is maar slechts een uitdaging. Stekerbaar installeren in beton wordt inmiddels volop toegepast, met name in de woningbouw. Hoe kwam deze innovatie tot stand? Lees het in de blog; De opkomst en het onderzoek naar stekerbaar installeren in beton. 

HeaderImageMale
headerImageFemale
Topic Cluster | Video link (stekerbaar_installeren_copy)
slide in image

RST® betonkabels voor prefab bouw en gietbouw

Wieland heeft haar robuuste RST20® stekerbare installatiesysteem getest en gecertificeerd op de toepassing in beton. Je kunt de RST20® stekerverbinding dus ingieten in beton! Maar wat voor kabel gebruiken we daarvoor? Lees het hier

[https://isolectra.nl/nl/over-ons/nieuws/20220711-wieland-connectoren-altijd-onderhoudsvrij-/]

Stekerbaar installeren in beton
Brochure

Download onze handleiding

Handleiding Stekerbaar in beton

Documentatie, altijd handig als naslagwerk. Daarom stellen wij de handleiding Stekerbaar installeren in beton beschikbaar met allerlei informatie over waar je op moet letten en wat wel en niet te doen bij stekerbaar installeren in beton. Download de brochure via de button. 

Downloaden

Samen bouwen aan de toekomst? Wij adviseren je graag!

Bran Jalink
Bran JalinkInnovation Manager
Onze kennispartners