• Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

  • Concept engineering & Support

  • Innovaties

  • Kwaliteit

  • Isolectra Academy

U bent hier:

Over ons

 

Het voelt als een nieuw begin. Vol van energie en ambitie!

We staan graag even stil bij een mijlpaal in de ontwikkeling van Isolectra. Uit Isolectra is Cruxin ontstaan. Om allerlei contractuele redenen was het de beste keuze om de bestaande Isolectra B.V. een nieuwe naam mee te geven. Isolectra B.V. gaat daardoor nu onder een nieuwe naam verder en heet voortaan Cruxin. In onderstaande animatie geven we in 60 seconden weer waarom.

Met het ontstaan van Cruxin, ontstaat een nog meer gefocuste Isolectra organisatie. Wel met een nieuw kvk-, bankrekening- en telefoonnummer. Ook met een nieuwe huisstijl, website, eigen online academy én nieuw elan. Met recht Isolectra 2.0 of kortgezegd:Isolectra B.V.

Concept engineering & Support

U zoekt de beste technische oplossing voor uw klant. Dat is maatwerk, want wat voor klant A werkt, is niet per se goed voor klant B. Welke oplossing het meest passend is, heeft dan ook te maken met verschillende factoren, die wij allemaal meenemen in onze overwegingen.


Daarom denken wij graag vanaf het begin met u mee. We helpen u met het bedenken van een passende oplossing, we denken mee over de beste producten en over de meest praktische toepassingen. Zo voorkomt u bijvoorbeeld dat er producten worden aangeschaft die in een later stadium toch niet handig blijken te zijn, waardoor het project meer tijd en geld kost dan was voorzien. 

 

Best practises

Omdat wij met veel verschillende klanten werken, zien wij ook veel best practises. Op basis van deze uitgebreide ervaring bedenken we een oplossing op maat. Daarvoor gebruiken we bestaande producten, die we desgewenst omvormen tot een nieuwe oplossing, die het beste past bij de vraag van uw klant.

Naast concept engineering bieden we ook support. We begeleiden u tijdens het proces, door bijvoorbeeld contact te houden met de logistieke partijen. We houden in de gaten of u alle spullen op tijd binnen heeft en zo niet, dan kijken we hoe we dat het beste voor u kunnen oplossen.

 

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

Voor u is dat handig: u heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen: van technisch-inhoudelijke vragen, tot een concrete uitwerking van de beste oplossing. Bovendien zijn wij absolute koploper in het stekerbaar installeren, dus voor stekerbare oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons meer dan het leveren van een goed product. Het is geen marketingterm, maar het streven om het beste te leveren, op alle bedrijfsonderdelen: we leveren natuurlijk producten van topkwaliteit, maar we vinden het net zo belangrijk dat u goed geholpen wordt als u ons belt, dat de ondersteuning die we bieden optimaal is en dat onze partners en leveranciers ook A-kwaliteit bieden.

Daarom werken we alleen met leveranciers die de beste producten leveren en die tot de top drie van de grootste spelers in de markt behoren, of de potentie hebben om die positie te behalen. Op deze manier kunnen en durven wij garanties te geven op dat wat we leveren.

Bovendien zijn wij gecertificeerd conform de ISO 9001- norm. Dit geeft ons handvatten om voortdurend onze processen en dienstverlening te verbeteren. Want: op onze kwaliteit doen we geen concessies. Nooit. Ook niet ten bate van de omzet.

 

Innovaties

Hoewel we zelf geen producent zijn, werken we toch dagelijks aan innovaties. En dat pakken we voortvarend aan: we innoveren producten en daarin nemen we de markt, de normen en de wetgeving mee.

Onze innovaties beginnen altijd bij u op de werkvloer. U heeft een product nodig en dat blijkt er niet, of niet in de gewenste vorm, te zijn. We bedenken een slimme oplossing, die het voor u en al uw collega’s in het veld makkelijker maakt. Dan gaan we praten met leveranciers, fabrikanten en zo nodig ook met normcommissies en adviespartijen.

 

Slimme oplossingen, die het u makkelijker maken

Zo hebben wij in de afgelopen jaren al heel wat innovaties bedacht, die vervolgens door verschillende fabrikanten zijn uitgewerkt tot standaard producten. Zo produceren verlichtingsproducenten al sinds jaar en dag armaturen met een handige stekerbare TT-splitter-aansluiting, die destijds door ons bedacht is. En Wieland levert lange kabels nu gebundeld, zodat ze gemakkelijk apart uit de doos te halen zijn, zonder dat het een grote warboel van snoeren wordt. Ook door ons bedacht. Voor hotels hebben we een handig kastje ontworpen, met alle aansluitingen die je voor een hotelkamer nodig hebt. Stekerbaar natuurlijk, zodat ter plekke alleen nog maar de juiste kabeltjes hoeven te worden aangesloten.

Kortom, wij bedenken oplossingen die onze leveranciers vervolgens gebruiken om hun product te verbeteren. Die oplossingen bedenken we door op de projecten aanwezig te zijn, door goed te luisteren naar onze klanten en door ons af te vragen wat het leven van de installateur, de onderhoudsploeg of de eindgebruiker makkelijker maakt.

 

Kennisdeling

Als marktleider op het gebied van stekerbaar installeren, vinden we het onze plicht om mensen in het veld te informeren over normen, wetgeving en producten. Dat doen we op verschillende manieren: met onze nieuwe online academy, maar ook op centrale punten in het land, bij u in het bedrijf of op locatie.

We delen onze kennis bijvoorbeeld door seminars te geven. Dat doen we al twintig jaar, onder andere over stekerbaar installeren, KNX en deskmanagement. In deze seminars informeren we u over ontwikkelingen in de markt én we vertellen u wat u volgens ons moet weten om goed met een bepaald product te kunnen werken.


Nieuwsgierig naar de Academy? www.isolectra.academy

 

Haal een certificaat aan onze online academy

Daarnaast hebben we informatiebladen en whitepapers op onze website en binnenkort zijn er ook cursussen via onze site te volgen. De eerste is een cursus ‘Stekerbaar Installeren’, die uit verschillende onderdelen bestaat, zoals montage en engineering.

In deze cursus leggen we theorie uit, behandelen we vraagstukken waar monteurs en/of engineers tegenaan lopen en we stellen een aantal testvragen om te checken of de theorie is begrepen. Als deze vragen goed worden beantwoord, krijgt de deelnemer een certificaat als bewijs van deelname en wij registreren hem als gecertificeerd installateur. Op deze manier kan een monteur gemakkelijk aantonen dat hij kundig is en bedrijven kunnen makkelijk en flexibel hun (ingeleende) personeel laten scholen. Daarmee komt de kwaliteit van het stekerbaar installeren op een hoger niveau!

 

 

Leveranciers

A.&.H. Meyer
B.E.G.
FHF
Leutron
Wieland
eelectron
Innovience