Jubileumviering bij Wieland Electric

Gepubliceerd op 10 juli 2023Leestijd: 1 minuut

Wieland Electric GmbH en Isolectra BV werken al 50 jaar nauw samen. In juli 2023 vierden Wieland en Isolectra hun 50 jarige partnerschap in Bamberg met een jubileumevent.  

Op 2 juli 1973 ondertekenden Dr. Friedrich Wieland en de heer Pieter de Joode een contract dat het begin markeerde van een nauwe en intensieve samenwerking tussen de twee bedrijven. 

"50 jaar samenwerking is een uniek lange periode voor een dergelijke samenwerking. En de lengte en het succes van deze samenwerking is alleen mogelijk omdat de twee partners zo nauw samenwerken en veel tijd en moeite steken in het onderhouden van die relatie", zegt Arnoud Fial, CFO Isolectra BV, over de samenwerking tussen de twee bedrijven. 

De jubileumviering bestond uit workshops, fabrieksrondleidingen en een sightseeingtrip door de stad. Tijdens het hoofdevenement in de showroom van Wieland Electric GmbH werden symbolische geschenken uitgewisseld en werd stilgestaan bij de samenwerking tot nu toe. 

De samenwerking tussen Wieland en Isolectra combineert de innovatieve oplossingen van Wieland met de marktkennis van Isolectra en stimuleert groei en succes op het gebied van elektrotechnische installatie. De bedrijven werken nauw samen, vooral in de bouwsector. Modulair bouwen wordt steeds populairder, omdat het niet alleen tijd, maar ook geld en middelen bespaart. Dit vraagt om creatieve oplossingen op het gebied van stekerbare elektrische installatie. Maar beide bedrijven profiteren ook van hun nauwe uitwisseling als het gaat om tuinbouw, omdat het verbouwen van voedsel in vochtige kassen een speciale uitdaging vormt voor de elektrische installatie. In juni 2023 stonden Wieland en Isolectra zelfs samen als solution provider op de Greentech in Amsterdam - een van de grootste beurzen voor de tuinbouwsector. In de toekomst willen de twee bedrijven nauw blijven samenwerken en samen vooruitgang boeken op het gebied van elektrische installatie. 

groepsfoto.png

Onze kennispartners