Wieland GST connectoren

Gepubliceerd op 5 november 2023Leestijd: 1 minuut

gesis kopie.png

De Wieland GST® familie wordt gevormd door een aantal series connectoren die elk geoptimaliseerd zijn voor specifieke toepassingen.  

gesis® CLASSIC: Het standaard Wieland GST18® systeem met 24 coderingsmogelijkheden van 3- tot 6-polig zet al bijna vijf decennia de standaard voor elektrische aansluitingen binnenshuis. Het levert tot 20 A en met de -NEN-EN-IEC 61535 certificering voldoet het GST® stekerbare installatiesysteem aan de eisen voor vaste installaties volgens o.a. NEN en VDE en kan het o.a. in heel Europa worden ingezet. 

gesis® MINI: De kleine allrounder Wieland GST15®, voor stekerbare, vaste elektrische installaties met een minimum aan afmetingen en een maximum aan flexibiliteit. Het is bijzonder geschikt voor ruimtebesparende elektrische installaties en kleinere aansluitingen op LED armaturen, o.a. voor DALI. 

gesis® MICRO: Het stekkersysteem GST08® is gemaakt voor stroomverdeling in zeer kleine ruimtes, zoals voor armaturen in meubels en rekken. Met 2-4 polen en een maximale grootte van 10 mm maakt het een optimale verdeling mogelijk tot in de bedieningsapparatuur en de productdrager. 

gesis® NV: Het laagspanningsconnectorsysteem (50 V/3 A) is de oplossing voor het verdelen van signalen en het netwerken van uw ruimteautomatisering zoals KNX besturingen. 

gesis® NRG: Het platte GST® vlakkabelsysteem combineert alle voordelen van een moderne en decentrale elektrische installatie. Het biedt dé oplossing voor gestructureerde en snelle aanleg van een 2,5mm² tot 25mm² infrastructuurbekabeling in gebouwen.  

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Onze kennispartners