Mag een massieve ader op een GST of RST connector worden aangesloten?

‹ Terug naar overzicht
Mag een massieve ader op een GST of RST connector worden aangesloten?

Antwoord:  Ja, de GST18 en RST20 schroefconnectoren en veerklemconnectoren zijn geschikt voor montage op een massieve kabel. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de overgang van een conventionele installatiekabel vanuit de meterkast naar een stekerbaar verdeelpunt in de vorm van een GST18 verdeelblok. Controleer voor de juiste strip en ontmantellengtes en minimale/maximale doorsnedes altijd de datasheet of instructies van de betreffende connector. Bij montage op een massieve kabel is het wel nog belangrijker om te borgen dat er geen mechanische krachten inwerken op de stekerbare verbinding.

Vraag: mag een massieve ader op een GST of RST

Open Contact opnemen - info