Waarom een keramische kookplaat?
‹ Terug naar overzicht- Waarom een keramische kookplaat?
Antwoord: Veiligheid. De keramische kookplaat is veiliger dan koken met gas, maar de keramische kookplaat warmt altijd op wanneer deze aangezet is, of er wel of geen pan op staat. Een inductiekookplaat warmt alleen de pan op die er op staat.
Open Contact opnemen - info
- › Waarom een keramische kookplaat?
- Welke GST18® connector gebruik je om een kooktoestel in een keuken aan te sluiten?
- Wat moet ik doen om een elektrisch fornuis aan te sluiten?
- Kan je een elektrisch fornuis 1op1 vervangen?
- Kan een elektrisch fornuis op 1 fase worden aangesloten?
- Welk vermogen kan ik aansluiten?
- Kan een elektrisch fornuis gewoon in het stopcontact?
- Welke speciale aansluiting heb je nodig voor een elektrisch fornuis?
- Is een Perilex stopcontact de enige oplossing?
- Waar moet ik op letten bij het aanpassen of werken aan een installatie?
- Heb je een extra groep nodig voor elektrisch koken?
- Hoeveel groepen heb je nodig voor elektrisch koken?
- Hoe werkt een inductiekookplaat?
- Heb je krachtstroom nodig voor een inductiekookplaat?
- Hoe weet ik of ik een kookgroep of een 3-fase aansluiting heb?
- Welke soorten elektrische fornuizen zijn er?