U bent hier:

Zwakstroom

ZWAKSTROOMINSTALLATIES

 

Zwakstroominstallaties zijn terug te vinden in de aansturing van verlichtingssystemen, in de communicatie van gebouwbesturingssystemen en in de aansturing van laagspanningsproducten, camerasystemen, brandmeldsystemen, enz.

 

Stekerbaar: snel en makkelijk in aanleg en onderhoud

Voor al deze verschillende systemen is een stekerbare oplossing te verkrijgen. Het grote voordeel hiervan is dat u veel sneller kapotte onderdelen kunt vervangen en dat de installatie van nieuwe systemen ook veel sneller én makkelijker gaat. Bovendien heeft u met een stekerbare oplossing minder faalkosten en u werkt ook nog mee aan een beter milieu, want bij een verbouwing of verhuizing kunt u de materialen meenemen en hergebruiken.

Stel dat een onderdeel van uw gebouwbesturingssysteem niet naar behoren werkt, waardoor de airconditioning ook niet optimaal functioneert. Dat wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk oplossen en dan is een stekerbare oplossing verreweg de snelste en makkelijkste manier. Zo kunnen de medewerkers gewoon doorwerken, terwijl u eenvoudig het kapotte onderdeel stekerbaar vervangt door een nieuw onderdeel.

 

Applicaties