U bent hier:

Verlichtingsbesturing

Verlichtingsbesturing

 

Verlichting is sfeerbepalend in een ruimte en het kan de productiviteit van de mensen die werken in de ruimte verhogen (of verlagen). Het is dus belangrijk dat de verlichting is afgestemd op het gebruik van een ruimte en op de behoeften van de mensen die daar werken.

Daarom bieden wij u, stekerbaar natuurlijk, keuze uit 200 verschillende sensoren, in allerlei groottes, geschikt voor vrijwel alle mogelijke toepassingen: in kantoren, hotels, ziekenhuizen, magazijnen en koelingen.

Daar komt bij dat de sensoren op zeker tien verschillende manieren zijn aan te sluiten, wat leidt tot een ongekend aantal mogelijkheden om de verlichting precies zo te krijgen als nodig is.

En door onze stekerbare systemen kan dat sneller dan bij een conventioneel systeem, met minder kans op faalkosten. Bovendien is een stekerbaar systeem flexibeler; als een ruimte een andere bestemming krijgt, of als er wordt verbouwd of verhuisd, kunnen er eenvoudig nieuwe componenten aan het systeem worden toegevoegd of weggehaald.

Om een voorbeeld te geven van de oneindige mogelijkheden op verlichtingsgebied: in een ruimte waar daglicht binnenkomt, wilt u misschien dat het verlichtingsniveau aan de raamzijde automatisch gelijk is aan het verlichtingsniveau aan de binnenzijde. Wellicht wilt u dat ook nog handmatig kunnen regelen. En als er in deze ruimte ook presentaties gegeven worden, dan kan het ook handig zijn om het licht uit te kunnen doen bij het bord, terwijl de rest van de verlichting aan blijft. Het kan allemaal. Snel, eenvoudig en stekerbaar.