U bent hier:

Verkeerstechniek

VERKEERSTECHNIEK

 

Veiligheid in het verkeer is een groot goed en Isolectra levert daar graag een positieve bijdrage aan. Dat doen wij door het leveren van veiligheidssystemen voor de infratechniek. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan camera’s of ontruimingssystemen in tunnels, aan systemen die herkennen of vrachtwagens gevaarlijke stoffen vervoeren, aan verlichting van bruggen, of aan het aansluiten van matrixborden boven de weg.

 

Stekerbaar installeren: het verkeer kan snel weer verder

Ook deze systemen leveren wij stekerbaar. Zeker in het verkeer is dat een groot voordeel, omdat zowel de aanleg als het onderhoud sneller en makkelijker gaat met stekerbare installaties. Een deel van het werk kan dan al van tevoren gedaan worden en ter plekke hoeven alleen de juiste stekkers nog maar in elkaar te worden gestoken.

 

Stel dat er een camera kapot is in een tunnel of op een brug, of de gehele tunnel/brug is toe aan een renovatie. De kapotte camera, de lampen of andere componenten moeten zo snel mogelijk worden vervangen; het liefste zo snel dat de tunnel of brug niet, of maar even, dicht hoeft en dat er geen file ontstaat. Met stekerbare installaties wordt de installatietijd flink verkort, waardoor het verkeer snel weer verder kan en de tijd dat een tunnel of brug dicht moet, zo beperkt mogelijk is.