U bent hier:

Signaleringssystemen

SIGNALERINGSSYSTEMEN

 

Al meer dan 50 jaar vertegenwoordigt Isolectra het merk FHF in Nederland. Funke + Huster Fernsig GmbH is een begrip. In elke industriële installatie die al wat langer mee gaat, kom je producten van FHF tegen. Het betreft hier signaleringsproducten voor gebruik in een bijzondere omgeving: toeters, bellen, knipperlichten en signaallampen, voor gebruik in industriële, vochtige en explosiegevaarlijke omgevingen.

Ondersteuning, advies en levering van producten

Wij helpen u met het kiezen van het juiste product in uw situatie. Welk toestel, welke lamp of toeter u ook zoekt, er is er altijd wel één die past. Ook als ze op een moeilijk bereikbare plaats moeten worden geïnstalleerd, kunnen we u helpen met producten die weinig of geen onderhoud nodig hebben.

In een explosiegevaarlijke omgeving is veiligheid van het grootste belang. Daar wilt u ongetwijfeld werken met degelijke producten die zichzelf bewezen hebben.

Topkwaliteit herken je altijd

De producten van FHF zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ze zijn ook duurzaam in gebruik. Ondanks dat ze onder zware omstandigheden worden gebruikt, geeft FHF drie jaar garantie. Door te kiezen voor hoogwaardige materialen, doordachte ontwerpen en door gebruik te maken van uitgebreide testprogramma’s, zijn de producten zo betrouwbaar dat ze vele jaren probleemloos kunnen functioneren.

We kennen twee soorten signaleringen: akoestisch en optisch. Maar combinaties zijn ook mogelijk.

Het is haast overbodig om te zeggen, maar ook deze producten kunnen vaak stekerbaar worden aangesloten. En dat levert weer een legio aan voordelen op! Uiteraard moeten daar dan wel de juiste connectoren voor gebruikt worden.

Kortom, wij leveren topkwaliteit, zowel in onze producten als in onze adviezen!