U bent hier:

Schakel en interfacetechniek

Schakel en interfacetechniek
Voedingen

Voedingen hebben een centrale functie in een installatie. De betrouwbaarheid beïnvloedt de beschikbaarheid van de machine of het proces in grote mate. Daarom is een robuust en bewezen ontwerp zeer belangrijk voor een voeding. Wij gebruiken Wipos-voedingen, die ook nog eens energiezuinig zijn.

Interface

Allerlei systemen worden tegenwoordig lokaal en wereldwijd gekoppeld. Lokaal via veldbussystemen, maar over grotere afstanden gebruiken we Ethernet-switches of VPN-routers. Vast of mobiel, het is allemaal mogelijk. Speciaal voor betrouwbare toepassingen bieden wij u een mooi pakket van deze systemen aan. En de bijbehorende serves kunnen wij u natuurlijk ook leveren.

Koppelingen

In lokale systemen worden veel signalen gekoppeld met relais.
Voor elke toepassing of spanning een apart relais; wie kent het niet. Maar relais zijn kostbaar, dus hoe meer verschillende relais u nodig heeft, hoe hoger de voorraadkosten worden. Door de toepassing van moderne elektronica is het mogelijk relais te produceren met een zeer ruime aansluitrange. Hierdoor kan zowel AC als DC worden aangesloten, waarbij het niet uitmaakt of het gaat om 24V of 230V.

Door ook nog veel functies in één relais samen te brengen, hebben we een multifunctioneel inzetbaar product, dat een oplossing biedt voor vrijwel elke besturingsvraag. Of het nu gaat om vervanging of nieuwbouw, de keuze is eenvoudig met dit revolutionaire relaisconcept.

Meet en monitor

Meten is weten, zeggen de geleerden. Dat is zeker het geval. Deze relais zijn bijzonder eenvoudig in te stellen, om uw systemen optimaal te sturen.

Analoge signalen

Meetsignalen over afstand versturen, is voor de cores-reeks een eenvoudige zaak. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om spanning of stroom.