U bent hier:

Schakel en interfacetechniek

SCHAKEL EN INTERFACETECHNIEK

 

Hoewel het gebruik van computers toeneemt, is er nog zeer veel behoefte aan de traditionele schakelkasten en een traditionele schakeling is dan vaak nog prima op zijn plaats. Op allerlei plaatsen is immers techniek nodig om processen aan de gang te houden. Deze technieken zijn wel meegegroeid met de tijd; er is veel meer mogelijk en het is zeker niet altijd duurder.

Een kast of paneel is een bijzondere plaats in een installatie. Er komen allerlei technieken samen, die tot één geheel worden gevormd. De technicus die de kast samenstelt, moet van vele markten thuis zijn en foutloos werken.

Revolutionaire productverbetering

Overal waar stroom en signalen processen aan de gang houden, kunnen de unieke producten van Wieland Electric-interface worden ingezet. Dankzij een breed scala van relais, voedingen en overspanningsbeveiligingsapparaten, alsmede interface en analoge modules, komt uw installatieontwerp maximaal tot z’n recht.

Wij helpen daar graag bij. Met de Wieland interface producten bieden wij een ruime keuze aan elektronische componenten, die een eigen functie hebben, maar allemaal stekerbaar aan te sluiten zijn. Hierdoor wordt de montage sterk vereenvoudigd en is de kans op aansluitfouten teruggebracht naar nul.

Voedingen, koppelrelais, tijdrelais, monitoringrelais, meetrelais, veiligheidsrelais, veiligheidscontrollers, analoge versterkers, I/O veldbusmodules, overspanningsbeveiliging: allemaal te monteren op DIN- rail en stekerbaar te installeren.

 

One stop shop

Alles bij één partij: snel bestellen, service en advies op één adres. En als er eens iets is, dan hoeft u niet op zoek naar de juiste leverancier: wij regelen het voor u! In totaal hebben wij ruim 27.000 artikelen in ons pakket. Al deze producten zijn te bestellen via de reguliere groothandel. Dat is lekker gemakkelijk en zonder rompslomp.