U bent hier:

Machineveiligheid

Machineveiligheid
Veiligheidssensoren

Sensoren van de sensor PRO-serie zorgen voor een effectieve bescherming van personen in de machinebouw en installatiebouw. De sensor PRO-serie omvat de veiligheidssensoren voor contactloze detectie, magneetschakelaars, lichtgordijnen en lichtschermen, evenals mechanische veiligheidsrelais, noodstopknoppen en vergrendelbare sloten.

Veiligheidsrelais

Veiligheidsrelais van de Safe RELAY-serie bieden oplossingen op maat voor de veiligheid van mens en machine. Het compacte ontwerp, de flexibiliteit in de toepassing en de variabele aansluitmogelijkheden voor alle veiligheidsfuncties, zijn de voordelen van deze relais.

Veiligheidsmodules

Dit veiligheidssysteem met multifunctionele, hardware gecodeerde basismodules heeft eenvoudig te configureren veiligheidsfuncties. Het wordt opgebouwd volgens het ‘Lego-principe’ en zo kan een kleine veiligheidsinstallatie stap voor stap groeien tot een respectabel veiligheidssysteem.

Veiligheidscontroler PRO

samos® PRO COMPACT is de compacte, high performance veiligheid controller voor machinebouw en installatiebouw. Eén samos® PRO COMPACT-systeem kan tot 116 veilige ingangen en 56 veilige uitgangen controleren. De samos® PRO COMPACT wordt geprogrammeerd via de graphics-georiënteerde en gratis programmeersoftware samos® PLAN 5.

Veiligheidsscan

Elke machine-ontwerper weet dat een machine veilig moet zijn. Tijdens het ontwerp wordt daarmee zoveel mogelijk rekening gehouden. Vervolgens worden beveiligingscomponenten gekozen om de risico’s te beperken. Het loont de moeite om in dit stadium een veiligheidsscan uit te voeren. En of dat nu een eenvoudige scan of een uitgebreide scan is, wij verzorgen het voor u.