U bent hier:

KNX Roomcontrol

KNX Roomcontrol
Verlichting

 

230V Geschakeld, 1-10V dimbaar, Dali-broadcast of DALI-netwerk: alle verlichting kan met een Wieland KNX-systeem intelligent worden aangestuurd. Geïntegreerd met en aangestuurd door andere KNX- aangestuurde componenten in de ruimte.

 

Zonwering

Vanuit de gesisFLEX® roomcontroller kunnen zowel 230V- als 24VDC- zonweringsmotoren, als de nieuwste, met het SMI-protocol werkende motoren worden aangestuurd. De nieuwste en meest uitgebreide functionaliteiten kunnen in de software worden ingebouwd.

Zo kan de zonwering gekoppeld worden aan informatie uit de centrale klok, de temperatuuropnemer, de aanwezigheidsdetector en de lichtsensor. Op die manier biedt de zonwering niet alleen comfort, maar ook een maximale energiebesparing.

Dus: is er niemand aanwezig en is het buiten koud, maar schijnt de zon? Zonwering omhoog. Is er niemand aanwezig, maar is het buiten warm? Zonwering sluiten. Simpel, slim.

HVAC

 

Simpele klepsturing, een fancoil-besturing of een 4-pipe change-over koel/verwarmingsplafond? Met de gesisFLEX® KNX-roomcontroller kunnen ze intelligent aangestuurd worden. Gecombineerd met informatie vanuit thermostaat, een aanwezigheidsdetector en een raamcontact levert dit de meest efficiënte en energiezuinige besturing op.

Aanwezigheidsdetectie

Een aanwezigheidsdetector is een cruciale component in een energiezuinige besturingsinstallatie. Deze moet dan met de besturingsinstallatie kunnen communiceren. Geen probleem voor onze KNX-aanwezigheidsdetectoren. Het is echter ook belangrijk om de detector af te stemmen op het gebruik van de ruimte waarin hij geplaatst is. Een gang of een magazijn vraagt om een ander detectiebereik dan een kantoor of leslokaal. Daarom biedt Isolectra verschillende types KNX- aanwezigheidsdetectoren.