U bent hier:

KNX Roomcontrol

KNX ROOMCONTROL

 

Niet iedere ruimte in een kantoorpand, hotel, school of ziekenhuis moet aan exact dezelfde eisen voldoen als de andere ruimtes. Het hangt van de gebruikers af (als die al aanwezig zijn) of de temperatuur hoger of lager moet, de verlichting aan of uit, et cetera.

Met KNX-roomcontrol kan dat: in iedere ruimte het gebruikerscomfort op een zo hoog mogelijk niveau, terwijl u ondertussen ook nog energie bespaart.

 

Decentraal geregeld

Maar er is meer: in de Isolectra stekerbare filosofie staan logische indeelbaarheid en flexibiliteit centraal, naast installatiesnelheid en foutreductie. Daarom zien wij grote voordelen in decentrale gebouwbesturingssystemen. Hierbij zijn de besturingscomponenten niet geplaatst in een centrale verdeelkast, maar juist decentraal, in of dicht bij de te besturen ruimte.

Bespaar tijd en geld

Dit bespaart enorm veel installatietijd én bekabeling. Bovendien kunnen uitbreidingen veel eenvoudiger gerealiseerd worden. Het Wieland gesisFLEX- systeem biedt de mogelijkheid om alle disciplines in een ruimte op een flexibel indeelbare besturing aan te sluiten. Uiteraard stekerbaar. Snel, foutloos, flexibel.