U bent hier:

Industriële connectoren

Industriële connectoren
Industriële Revos connectoren

Het Wieland Revos-systeem is in verschillende versies met verschillende afmetingen leverbaar. Van 6-polig tot 96-polig. Alle mogelijke aansluitingen zijn realiseerbaar en desgewenst ook te combineren in één behuizing: Mini, Flexibel, Verhoogde dichtheid, Ex, IT, Hoge stromen, glasvezel- of luchtaansluiting. Van IP 54 tot IP65.

Industriële Revos 2000 voor glasvezel

Met Revos 2000 bieden we een glasvezeloplossing waarmee zeer hoge datasnelheid in een bijzondere omgeving eenvoudig te realiseren is.
Ideaal als een snelle verbinding gewenst is.

Revos Ex en EMC

In een industriële omgeving is Ex en EMC een uitdaging. Niet alleen het voorkomen, maar ook het afschermen. Dit is stekerbaar prima op te lossen met Revos-connectoren, waarbij ook de wartels niet zijn vergeten.

Printconnectoren of PCB aansluitingen

Printplaten met alle mogelijke schakelingen zijn overal om ons heen te vinden. Maar hoe ze aangesloten moeten worden, is nog wel eens problematisch. Het Wiecon-pakket biedt vrijwel elke gewenste aansluittechniek. Uiteraard wijzen wij speciaal in de richting van de stekerbare oplossingen. Aansluitgemak, foutloos verbinden en eenvoudige maintenance zijn hierbij de sleutelwoorden.