U bent hier:

Industriële connectoren

INDUSTRIËLE CONNECTOREN

 

Apparaten en aansluitkasten worden vaak geplaatst op bijzondere locaties, onder bijzondere omstandigheden. Regen, vocht of stof bemoeilijken het installeren en beïnvloeden de werking van de installatie. Bovendien worden de installaties ingewikkelder en steeds gevoeliger voor storingen. Daarom is het toepassen van stof- en waterdichte aansluitingen op en aan de kast vaak zeer noodzakelijk.

In de fabriek is alles met zorg gemaakt en getest. Op locatie komen vervolgens alle delen samen en het installeren is meestal een hectisch moment. Technici hebben vaak weinig tijd om een installatie te bouwen en in werking te stellen. Als op dat moment een fout wordt gemaakt, is dat zeer ongewenst. Toch komt schade door vocht en stof, of door de installatie verkeerd aan te sluiten, nog veel voor. Door van conventioneel installeren over te stappen op stekerbaar installeren voorkomt u veel fouten en schade!

 


 

100% stekerbaar

Juist in industriële installaties is stekerbaar installeren zeer rendabel.

Er zijn legio voordelen te benoemen:

  • Het maken van deelinstallaties kan op verschillende plaatsen gebeuren.
  • Het testen van installaties kan in de fabriek worden gedaan.
  • Installaties kunnen in handelbare delen worden vervoerd.
  • Installeren gaat zeer snel en kan vaak door niet-elektrotechnisch personeel worden uitgevoerd.
  • Installaties worden foutloos geïnstalleerd.
  • Installaties kunnen eenvoudig worden verplaatst.
  • Onderhoud en vervanging is zeer eenvoudig.

 

Groot assortiment

Wij bieden een groot assortiment aan industriële connectoren. Hierdoor is er voor elke toepassing wel een oplossing voor handen. En door onze ruime ervaring kunnen wij u als geen ander adviseren en ondersteunen bij het ontwerpen van uw ideale machine, kast of toepassing.