U bent hier:

Communicatie systemen

COMMUNICATIE SYSTEMEN

 

Communicatie lijkt wel een toverwoord. We communiceren wat af. Niet alleen van mond tot oor maar ook in de techniek wordt er veel heen en weer gecommuniceerd. Door communicatie ‘praten’ mensen en systemen met elkaar.

Elke vogeltje zingt….

Wij vinden dat communiceren in woord, beeld of data foutloos moet verlopen, met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid. Zo moet bv een systeem dat permanent stand-by staat, werken als het nodig is. Hiervoor kunnen alleen de meest betrouwbare producten worden ingezet. Wij bieden passende oplossingen voor communicatiesystemen, zowel voor mondelinge, data- als beeldcommunicatie.


 

Ondersteuning, advies en levering van producten

Wij helpen u met het kiezen van het juiste product in uw situatie.

Al meer dan 50 jaar vertegenwoordigt Isolectra het merk Funke + Huster Fernsig GmbH in Nederland. Het betreft hier communicatie en signaleringsproducten voor gebruik in een bijzondere omgeving: telefoons, intercomsystemen voor gebruik in industriële, vochtige en explosiegevaarlijke omgevingen. (IP65, Atex).

Ook onze relatie met Wieland gaat tientallen jaren terug. Toch zijn de technieken modern te noemen. Met de veldbustechniek is draadloze datacommunicatie een enorme ontwikkeling. De draadloze VPN-router van Wieland Electric ondersteunt alle huidige populaire mobiele systemen van standaard GSM (2G) via UMTS (3G) tot de LTE standaard (4G). Voor draadloos internet is de LAN-LAN-router beschikbaar. De combinatie van onze industriële VPN-router en het VPN-service portal ondersteunt u wereldwijd en biedt duurzaam onderhoud op afstand via het internet.
Isolectra kan, in samenwerking met haar partners binnen de TKH groep, ook maatwerk VPN-servicesystemen realiseren.

De producten van FHF en Wieland zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ze zijn ook duurzaam in gebruik. Door te kiezen voor hoogwaardige materialen, doordachte ontwerpen en door gebruik te maken van uitgebreide testprogramma’s, zijn de producten zo betrouwbaar dat ze vele jaren probleemloos kunnen functioneren.

Kortom topkwaliteit, zowel in onze producten als in onze adviezen!