U bent hier:

Productassortiment

Productassortiment
Productassortiment

Het productassortiment van OptoXSTM bestaat uit:

  • POF-kabel
  • Managed switch
  • Unmanaged switch
  • Wifi module
  • Ethernet module
  • Gecombineerde Ethernet en Wifi module
  • Dubbele Ethernet module

In de producten van OptoXSTM is een scheiding gemaakt tussen passieve en actieve componenten. Hierin is de POF-kabel het passieve component, en de Switches & Modules zijn de actieve componenten. Hierdoor is het in de toekomst mogelijk om hogere snelheden dan 1 Gigabit/seconde te realiseren, door de actieve componenten te vervangen. De huidige POF-Kabel van OptoXSTM kan al een hogere datasnelheid bieden dan 1 Gb/seconde.

POF kabel

De OptoXSTM optische kabel (2,2 mm) is speciaal ontworpen voor bekabeling van het indoor netwerk van OptoXSTM met een datacapaciteit van meer dan 1 Gigabit/seconde. De Plastic Optical Fiber biedt dezelfde voordelen als het veel toegepaste glasvezel, met dezelfde hoge datacapaciteit. Daarbij is de Plastic Optical Fiber buigzaam en minder kwetsbaar dan glasvezel en dit maakt Plastic Optical Fiber het ideale medium voor een snel en betrouwbaar transport van een data in gebouwen en woningen. Overige voordelen van Plastic Optical Fiber zijn:

ongevoeligheid voor overspanning en bliksem•

ongevoeligheid voor interferentie, dit maakt het mogelijk de POF-kabel in bestaande leiding toe te passen zonder kwaliteitsverlies•

lange levensduur•

toekomstbestendig•

eenvoudige installatie•

Managed Switch

De OptoXSTM Managed Switch biedt vier poorten waar POF- kabels op kunnen worden aangesloten. De andere zijde van de switch wordt aangesloten op de modem/router. Door de toepassing van deze switches kan de hoeveelheid ethernet- of Wifi-modules die op het netwerk kunnen worden aangesloten, vergroot. Elke poort biedt een datasnelheid van één Gigabit/seconde. De OptoXSTM Managed Switch is een geavanceerde switch, die geschikt is voor het inpandige POF-netwerk voor woon- of bedrijfsdoeleinden. De Managed Switch is voorzien van diverse management en beveiligingskenmerken voor het maken van een eenvoudige en veilige integratie van de OptoXSTM Managed Switch en het inpandige POF- netwerk.

Unmanaged Switch

De OptoXSTM Switch biedt vier poorten waar POF-kabels op aangesloten kunnen worden. De andere zijde van de switch wordt aangesloten op de modem/router. Door de toepassing van deze switches kan de hoeveelheid ethernet- of Wifi-modules die op het netwerk kunnen worden aangesloten, vergroot. Elke poort biedt een datasnelheid van 1 Gigabit/seconde. Er kunnen vier switches mechanisch worden gekoppeld met een doorvoer van spanning.

Wifi module

De OptoXSTM Wifi-module kan worden aangesloten op een bestaande gemodificeerde wandcontactdoos. De Wifi-module is een access point dat toegang verschaft tot het draadloze POF-netwerk met een datacapaciteit van 300 Megabit/seconde. Het stopcontact is nog steeds bruikbaar voor elk ander product.

Ethernet module

De OptoXSTM Ethernet-module is een compacte module die de optische netwerkverbinding omzet naar een Gigabit Ethernetpoort. Deze ethernetpoort is uitermate geschikt om bijvoorbeeld een computer of smart tv te verbinden met het netwerk.

Gecombineerde Wifi en Ethernet module

Dit is een compacte inbouwmodule, die een stopcontact converteert in standaard ethernet- én Wifi-verbinding. Deze module voorziet de gebruiker dus zoveel van een bekabelde, als van een draadloze verbinding. De module biedt een draadloze snelheid van 150 mbit/s en een bekabelde snelheid van 100 mbit/s.

Dubbele Ethernet module

Deze module converteert een stopcontact in een dubbele ethernetpoort. Met de toepassing van de dubbele ethernetmodule kan het aantal toegangspunten tot het netwerk worden uitgebreid, zonder hiervoor een extra switch aan te moeten sluiten. De module biedt een bekabelde snelheid van 1 Gigabit/seconde.