U bent hier:

B2C

Tegenwoordig is het, zeker voor bewoners van huizen met meerdere woonlagen, een hele uitdaging om het Wifi-bereik goed en stabiel te houden. Veel mensen kiezen daarom voor een repeater, een extra kabeltje of een acces point. Maar dit zijn geen blijvende oplossingen en in heel veel gevallen ook geen fraaie oplossing. Een dikke kabel en een Wifi router in het zicht. Met een wifi-versterker (repeater) levert u daarbij flink in op snelheid. Een andere oplossing die veel wordt gekozen, is het verhogen van het zendvermogen van de router. 4 straten verderop heb je dan dus nog steeds prima bereik; helaas zonder resultaat. De smart phone of IPad die je wilt gebruiken ziet wel het netwerk, maar heeft zelf een te zwakke zender om data terug te kunnen sturen. Vooral de buren hebben daar dan dus last van.

En door de komst van 5G worden de problemen alleen maar groter: het heeft een hogere uitzendfrequentie en daarmee en kortere elektromagnetische golf. En dat is een probleem, want een korte golf kan slecht door muren en deuren heen en daardoor krijgt u binnenshuis een steeds slechter mobiel bereik.

Hiervoor biedt Isolectra met OptoXSTM de oplossing. Met de toepassing van OptoXSTM wordt de volledige potentie van het steeds groter wordende glasvezelnetwerk benut. Nu lukt dat vaak niet, omdat het netwerk binnenshuis de snelheid die de internet providers bieden, niet aankan. Met het PID kan dat wel en sterker nog: als de snelheden die de providers aanbieden hoger worden, kan uw private indoor network dit prima aan en profiteert u gelijk van deze hogere snelheden!