U bent hier:

Aanwezigheidsdetectie

AANWEZIGHEIDSDETECTIE

 

Aanwezigheidsdetectie kan heel eenvoudig zijn: u loopt een ruimte binnen en de verlichting gaat aan. De detectie kan echter ook gekoppeld worden aan andere systemen, bijvoorbeeld aan de ventilatie, of aan de zonweringen. Afhankelijk van uw behoefte kan aanwezigheidsdetectie variëren van een basaal systeem tot een zeer geavanceerd, geïntegreerd geheel.

De voordelen van stekerbare detectieproducten

Om ervoor te zorgen dat er vele koppelingen gemaakt kunnen worden, hebben wij stekerbare producten ontwikkeld. Met deze producten zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos en bovendien zijn ze zeer eenvoudig en snel te monteren. Wij leveren de producten kant-en-klaar bij u aan en u hoeft eigenlijk alleen nog maar de juiste stekkers op de juiste plaatsten te bevestigen. Dat scheelt tijd, energie en geld.

 

De mogelijkheden van stekerbare detectieproducten

Stel dat u een ruimte heeft waarin de verlichting aan moet gaan als er iemand binnenkomt én dat die verlichting op de juiste sterkte moet zijn. Bovendien wilt u dat de ventilatie aan is, behalve als iemand een raam open zet. Verder moet de temperatuur constant een aangename twintig graden zijn. Al deze wensen kunnen wij integreren in één stekerbaar systeem.

Daarin zit voor u een enorme toegevoegde waarde: het gebouwbesturingssysteem kan precies zo functioneren als u wilt. Omdat het stekerbaar is, kan het gemakkelijk worden uitgebreid en is het eenvoudig te installeren.