U bent hier:

230 volt installaties

230 VOLT INSTALLATIES

 

Een elektrische installatie heeft soms onderhoud nodig; kapotte onderdelen moeten worden vervangen, of de installatie moet worden uitgebreid of aangepast. Zou het dan niet handig zijn als u nieuwe armaturen kunt ophangen zónder dat u eerst met bedrading, buizen, lasdozen en– doppen in de weer moet? Of dat u voor het monteren van een extra wandcontactdoos alleen maar een paar stekkers in elkaar hoeft te steken?

 

 

Eenvoudig en snel aanpassingen doen

Dat kan! Onder onze 100% stekerbare installaties valt ook uw 230 Volt-installatie. Deze kan eenvoudig stekerbaar gemaakt worden door er een aantal stekerbare aansluitingen op te plaatsen. Vervolgens gebruikt u de kant-en-klare leidingen van onze leverancier en deze laat u door de kabelgoten lopen. Op die kabelgoten monteert u (stekerbaar natuurlijk) een verdeelblokje. Van daaruit kunt u leidingen naar de verschillende ruimtes en eindpunten laten gaan.

Om het nog makkelijker te maken, kunt u producten gebruiken die al voorzien zijn van een stekerbare aansluiting. Zowel verlichtingsarmaturen als schakelaars, wandcontactdozen, vloerpotten, aanwezigheidsdetectoren en zonweringen zijn in stekerbare varianten te verkrijgen.

Onze specialisten kunnen u helpen om uw elektrische installatie stekerbaar te maken. Zij hebben veel kennis over de producten die wij leveren en over de toepassingen daarvan. Samen kunnen we zorgen voor een goed werkende installatie, die zo nodig makkelijk kan worden aangepast aan de veranderende omstandigheden van het bedrijf. Ook onderhoud is met een stekerbare installatie makkelijker en sneller geregeld.