U bent hier:

Industriële Automatisering

Industriële Automatisering

In de industrie worden talloze technieken bedacht en maandelijks worden er nieuwe dingen verzonnen waarop de industrie voortbouwt. Voor al die innovaties is kennis nodig én er zijn mensen nodig die erover nadenken en slimme oplossingen verzinnen. En dat is precies wat wij bij Isolectra doen: slimme oplossingen verzinnen, zodat u makkelijker kunt installeren, onderhoud plegen of aanpassingen kunt realiseren.

Naast de levering van vele hoogwaardige industriële producten, adviseren wij klanten bij het ontwerp van machines en besturingssystemen. Door ter plaatse te komen kijken, kunnen wij samen met u mogelijke problemen bespreken.Wij volgen dagelijks de ontwikkelingen in de markt en kunnen u voorstellen doen om efficiënte en economische verbeteringen in uw machines door te voeren. Kennis delen noemen wij dat. En door u regelmatig te bezoeken, leren we u en uw bedrijf steeds beter kennen. Zo werken we aan een duurzame relatie, want dat vinden wij ook belangrijk.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van:

  • industriële connectoren
  • rijgklemmen
  • machineveiligheid
  • communicatie
  • netwerk- en veldbussystemen
  • overspanningsbeveiliging
  • signaleringssystemen
  • schakel- en interfacetechniek

Levering van producten

Om er voor te zorgen dat u vooruit kunt, leveren wij (op tijd!) de juiste producten van goede kwaliteit. Daarvoor werken wij samen met de grootste ETG’s van Nederland.
Zij hebben veel van onze producten op voorraad, of kunnen de levering snel voor u verzorgen.

En verder: onze verkopers zijn technisch geschoold, we gebruiken alleen producten van A-kwaliteit en we hebben heel veel kennis van onze producten, van normen en regels, van toepassingen en van logistiek. Ook met onze leveranciers hebben we in het kader van kwaliteit veel contact, en waar nodig ontwikkelen we nieuwe toepassingen met bestaande producten of we ontwikkelen een geheel nieuw product.

Veel van onze producten kunnen wij stekerbaar leveren. Dat scheelt u tijd en geld bij installatie, onderhoud en vervanging! En u kunt daardoor ook uw personeel duidelijker en eenvoudig instrueren. Als u dat wilt, verzorgen wij training voor uw personeel.

Wij helpen u dus niet alleen om in het woud van producten de juiste spullen te vinden, maar ook aan gedegen kennis, aan advies en ondersteuning. Dat vinden we belangrijk, want we realiseren ons maar al te goed dat elk industrieel proces kostbaar is.
Wat wij leveren, onze producten én onze kennis, is dus van topkwaliteit!