U bent hier:

100% Stekerbaar

100% Stekerbaar

Concreet komt stekerbaar installeren hierop neer: u werkt niet meer met losse snoeren, leidingen, kabeldozen en lasdoppen, maar wij leveren het geheel kant-en-klaar aan. De snoeren zijn al op lengte en voorzien van connectoren, de verdeler is al gemonteerd en het enige dat u nog hoeft te doen is het geheel ter plekke in elkaar steken. 100% stekerbaar, dus!

 

De stekerbare specialisaties van Isolectra

Eigenlijk is alles stekerbaar op te lossen. Wij bieden dan ook een scala aan stekerbare mogelijkheden:

  • 230 Volt installaties
  • Zwakstroom
  • KNX Bekabeling
  • Aanwezigheidsdetectie
  • Verkeerstechniek

Uw voordelen

Stekerbaar installeren heeft nogal wat voordelen ten opzichte van de conventionele methoden:

60% tot 90% sneller

De installatie hoeft alleen nog maar in elkaar gestoken te worden. Er hoeft niets meer worden geknipt of gestript, want u krijgt alle benodigdheden kant-en-klaar aangeleverd. 

Tot 40% goedkoper

Omdat de installatie sneller geplaatst wordt, kost een project u minder tijd en dus minder geld.

Lagere faalkosten

U heeft nauwelijks faalkosten, want het kan niet fout gaan: stekkers kunnen niet verkeerd om geplaatst worden en verschillende kleuren stekkers passen niet op elkaar.

 

 

Flexibel

Het systeem is makkelijk aan te passen en uit te breiden: stekker eruit, op een andere manier in elkaar steken en de uitbreiding of aanpassing is gerealiseerd.

Milieuvriendelijker

Het materiaal is herbruikbaar, dus bij een verbouwing of verhuizing kunt u alles meenemen.

Gemakkelijk

Het is niet altijd eenvoudig om aan goed opgeleid technisch personeel te komen. Onze stekerbare installaties zijn zo eenvoudig, dat het makkelijk aan te leren is om hiermee te werken.

Kortom, stekerbaar installeren is praktisch, tijdbesparend en veel eenvoudiger dan installeren op de conventionele manier. We hebben dit systeem ruim twintig jaar geleden ontwikkeld, samen met Wieland Electric. In de jaren die volgden, hebben we het verbeterd en verfijnd, tot het innovatieve systeem dat het nu is. Vanzelfsprekend is het ook een veilig systeem dat voldoet aan de gestelde eisen, waaronder de NEN- 1010-norm.