U bent hier:

Over ons 2

 

Isolectra – van 1949 tot nu

In 1949 richtte Pieter de Joode Isolectra op. Het was toen nog een handelsonderneming in isolatiemateriaal. Het bedrijf groeide en bloeide voorspoedig en maakte grote sprongen in zijn ontwikkeling.

Met zijn warm, persoonlijk en stimulerend leiderschap bouwde Pieter de Joode in de jaren die volgden Isolectra uit tot een toonaangevend en internationaal opererend bedrijf.

In 1995 werd het bedrijf overgenomen door de Twentse Kabel Holding (TKH Group N.V). De persoonlijke en innovatieve benadering van toen is nog steeds voelbaar en zichtbaar in het huidige Isolectra, hoewel er ook een aantal grote veranderingen hebben plaatsgevonden: het bedrijf is ondertussen verhuisd van Rotterdam-Schiebroek naar Capelle aan den IJssel, het is van marktgericht naar productgericht gegaan en van technisch adviseur naar totaaloplosser.

Eén ding is in al die jaren echter nooit veranderd: de drive om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, met hoogwaardige en innovatieve producten en diensten. En dat maakt ook het huidige Isolectra tot een standvastige, ervaren partner, die graag met u meedenkt!

 

Isolectra als onderdeel van de TKH Group

De TKH Group bestaat uit een groep internationaal opererende ondernemingen, die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling en levering van innovatieve systemen en netwerken voor informatievoorziening, telecommunicatie, elektrotechniek en industriële productie.

Deze ondernemingen richten zich voornamelijk op de sectoren zorg, veiligheid, efficiency en communicatie. Binnen deze sectoren zoeken zij altijd een innovatieve oplossing voor u, zodat u (wereldwijd) koploper bent en blijft.

Voor meer informatie over de TKH Group, kunt u kijken op www.tkhgroup.com

 

Isolectra is gecertificeerd voor:

 

ISO 9001: een krachtig managementinstrument voor kwaliteitsverbetering.

Isolectra gelooft dat kwaliteit en duurzaamheid uitstekend samengaan en elkaar zelfs kunnen versterken. We willen bewuste, ‘groene’  keuzes maken, zonder concessies te doen aan prijs en kwaliteit. Een mooie uitdaging, vinden wij!