Stekerbaar installeren

Stekerbaar installeren

Wat is stekerbaar installeren? 

Stekerbaar installeren is, ten opzichte van conventioneel installeren, een relatief nieuwe techniek in de installatiebranche. Stekerbaar installeren is plug & play, kant en klaar. Minder kabel, minder kans op fouten en minder kosten. Losse snoeren, leidingen, kabeldozen en lasdoppen zijn verleden tijd. Plug & play installeren is de toekomst.

Meer weten

 

 

test afbeelding.png

Waar is stekerbaar installeren toe te passen?

Techniek is overal. In elke branche. In elke (sub)markt. En waar techniek is, daar zijn wij. Wij kijken met een ruime blik naar de wereld.
Wat gebeurt daar? Wat leren we? Hoe vertalen we dat naar techniek van de toekomst?
Daarmee bieden we een passende oplossing voor iedere markt. En dat is uniek!

Stekerbaar installeren voor alle bouwmethoden

De stekerbare installaties van Isolectra en Wieland bieden uitkomst in ieder project: prefab betonbouw, houtskeletbouw, unitbouw, tunnelgietbouw, onsite of offsite. 

Meer weten? Lees hier meer.

stekerbaar voor alle bouwmethoden.png

onderhoudsvrij.png

Onderhoudsvrij installeren 

De stekerbare installaties van Wieland worden al 30 jaar toegepast in utiliteitsprojecten en woningbouwprojecten. Het bekende GST18® systeem, en het waterdichte en in beton ingietbare RST20® systeem. Maar dan is de verbinding niet bereikbaar, hoe ga je daar mee om?   

Voor meer informatie lees ook het artikel: Wieland connectoren altijd onderhoudsvrij.

CPR & het Bouwbesluit 

Alle kabels in bouwwerken in NL moeten voldoen aan de eisen gesteld in de CPR en het Bouwbesluit 2012 versie juni 2020. Bekijk het CPR document om te zien welke CPR brand en rookklasse je in welke ruimtes verplicht bent te gebruiken, en welke stekerbare GST18® daarbij horen.  

Meer weten

 

cpr.png

productbibliotheek website.png

Stekerbaar portfolio

Isolectra biedt een uitgebreid Wieland portfolio aan. Ontdek onze producten in stekerbaar installeren, elektrificering en datasystemen via onze productbibliotheek.

Kennis delen

Documentatie, altijd handig als naslagwerk. Daarom stellen wij allerlei informatie over onze producten beschikbaar. Brochures, informatiebladen, handleidingen, verklaring en meer. Je bekijkt ze via onderstaande button. Is dit niet wat je zoekt? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact op te nemen met een van onze specialisten. 

Documentatie

test.png

Onze kennispartners