• Erasmus MC

  100% Stekerbaar
 • Isolectra Academy

 • .

 • World Port Center

  Onze nieuwe locatie
 • NATO Den Haag

  100% Stekerbaar, A.&H. Meyer
 • Hotel Van der Valk

  100% Stekerbaar, KNX Eelectron

U bent hier:

Nieuws

CPR & het Bouwbesluit

Sinds Isolectra het Wieland GST18®-systeem introduceerde in Nederland, heeft stekerbaar installeren een grote vlucht genomen, steeds meer installateurs kiezen voor deze slimme manier van installeren. Logisch, want stekerbaar installeren bespaart tijd en (faal)kosten en vergroot de flexibiliteit van de installatie. Kies jij ook voor zo'n slimme stekerbare installatie, let dan wel op de wijzigingen in de CPR en het Bouwbesluit. Meer weten? Lees het hier!

Comeniuslaan 4 en 6, Nijmegen: Stekerbare verlichting voor grootste digitale toetslocatie

Dankzij de grondige verbouwing en herinrichting van de gebouwen aan de Comeniuslaan 4 en 6 beschikt de Radboud Universiteit Nijmegen straks over de grootste digitale toetslocatie van alle Nederlandse universiteiten. Tussen augustus en november 2020 is in hoog tempo fase 1 gerealiseerd, waarbij de binnenzijde van het gebouw aan de Comeniuslaan 6 duurzaam is gesloopt, opnieuw is ingedeeld en voorzien is van nieuwe technische installaties. Afgelopen februari is gestart met de werkzaamheden aan de Comeniuslaan 4 (fase 2), die eind juni worden opgeleverd. Croonwolter&dros is verantwoordelijk voor de aanleg van de elektrotechnische installaties. Van de verlichtingsinstallatie, subverdeelkasten en werkplekvoedingen tot en met de brandmeld- en ontruimingsinstallaties, data-installatie, glasvezelinfrastructuur en basis voor de  audiovisuele installaties. Voor het eenvoudig aansluiten van de verlichting selecteerde de TBI-onderneming de stekerbare technieken van Wieland. Meer weten? Lees het hier!

Plug-and-play naar energielabel C

Besparen op de kostenpost verlichting zorgt voor een beter energielabel in een kantoorgebouw. Hoe? Lees het hier!

 

Ontzorgen als sleutelwoord

Van kleine tot grote installateurs en voor grote en kleine projecten: stekerbaar installeren past altijd, zo geeft specialist Isolectra aan. Daarbij heeft de toename in prefab bouwen ertoe geleid dat stekerbaar installeren aan populariteit heeft gewonnen. “We helpen al onze klanten van start tot oplevering.”

Meer weten? Lees het hier

BIM en Wieland Stekerbaar

BIM is een steeds vaker voorkomend begrip in de installatiesector. Maar wat houdt dit nu precies in? Klik hier voor meer informatie.

Nieuwe website glastuinbouw!

Wij informeren jullie graag over onze nieuwe website specifiek voor de glastuinbouw: Hij staat ONLINE! Neem snel een kijkje! www.weconnecthorti.com

Nieuw! Catalogus Stekerbaar installeren versie 2

De Catalogus Stekerbaar installeren is geupdate! Klik hier voor versie 2!

Van der Valk krijgt stekerbare verlichtingsinstallaties

Techval en Isolectra zijn vertrouwde partners in stekerbaar installeren. De afgelopen jaren hebben de bedrijven diverse stekerbare (hotel)projecten uitgevoerd en opgeleverd, zoals Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel en Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. Op dit moment worden stekerbare verlichtingsinstallaties voorbereid voor de bijeenkomstruimtes van Van der Valk Hotel Nuland-’s-Hertogenbosch, inclusief het restaurant, de break-out-ruimte en de vergaderzalen. Ook wordt gekeken of de dertig nieuwe hotelkamers op de derde en vierde verdieping 100% stekerbaar uitgevoerd kunnen worden.

Meer weten over dit project? Lees het hier!

Nieuw! Hardlopers Sensoren

In deze compacte catalogus vind je de hardlopers uit ons assortiment stekerbare sensoren! Download de Hardlopers hier!

Stekerbare installaties bieden flinke meerwaarde in farmaceutisch centrum AVL

Op 24 februari is de bouw van een nieuw farmaceutisch centrum opgeleverd aan het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (AVL) en Nederlands Kanker Instituut (NKI) in Amsterdam. De nieuwbouw heeft een ruim vloeroppervlakte en is opgedeeld in diverse functies. Op de begane grond zijn het goederenontvangstcentrum en de algemene ruimtes ingericht; de 1e verdieping biedt onderdak aan een nieuwe Main Equipment Room (MER) en op de 2e t/m 4e verdieping is de productieapotheek voorzien. Verdieping 5 betreft een techniekverdieping en op de bovenste verdieping komen kantoren. Installateur Breman Utiliteit Zwolle leverde en installeerde alle medische gassen voor de nieuwbouw, evenals de werktuigkundige, elektrotechnische, regeltechnische, cleanroomtechnische en VHP-installaties. Waar mogelijk werd gekozen voor stekerbare installatieconcepten. Meer weten? Lees hier het volledige artikel.

 

Pagina's

Archief