• Erasmus MC

  100% Stekerbaar
 • Isolectra Academy

 • .

 • World Port Center

  Onze nieuwe locatie per 23 juli 2020
 • NATO Den Haag

  100% Stekerbaar, A.&H. Meyer
 • Hotel Van der Valk

  100% Stekerbaar, KNX Eelectron

U bent hier:

Nieuws

Wijziging bouwbesluit

Het bouwbesluit is per 1 juli 2020 gewijzigd. Wil jij weten welke invloed deze wijziging op stekerbare installatie materialen heeft? Lees het hier!

Wij gaan verhuizen!

Na bijna 20 jaar gaat Isolectra de Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel verlaten! We zullen over een aantal weken verhuizen naar een nieuwe locatie aan de Wilhelminakade in Rotterdam. Ons nieuwe kantoor is gevestigd op de 28ste verdieping van het World Port Center.

Een locatie in het hart van Rotterdam; temidden van zoveel toonaangevende projecten waarin onze installaties zijn gebouwd. En met een prachtig uitzicht op de nieuwe ontwikkelingen in de stad, waar Isolectra is opgericht. Je kunt letterlijk zien met welke snelheid gebouwd wordt en met welke logistieke uitdagingen bouwend Nederland wordt geconfronteerd. De ideale plek om kennis te maken met de vele innovaties op het gebied van stekerbaar installeren. Inspiratie genoeg!

Per 23 juli 2020 wordt ons nieuwe adres: Wilhelminakade 957 in Rotterdam.

Nieuw! Digitale Catalogus Sensoren

Met deze catalogus vind je de juiste stekerbare sensor voor ieder project!

Download de catalogus via; https://isolectra.nl/content/downloads - Aanwezigheidsdetecie

Nieuw! Informatieblad Wieland GST18® gebruik in chloridehoudende omgevingen


Er zijn aanwijzingen dat RVS veerklemverbindingen in chloorhoudende omgevingen kunnen falen. In chloorhoudende omgevingen komen chlorides voor in de lucht. Dat gebeurt onder andere in chloorhoudende zwembaden. Roestvast staal (RVS) is gevoelig voor inwerking van chlorides. Door deze inwerking treedt chloride -spanningscorrosie op en kunnen er breuken in deze metalen ontstaan. Dit heeft ook betrekking op een aantal Wieland producten. Lees hier meer over in het informatieblad Wieland GST18® gebruik in chloridehoudende omgevingen.

Ga naar; https://isolectra.nl/content/downloads - 100% Stekerbaar - Indoor - Informatieblad Wieland GST18® gebruik in chloridehoudende omgevingen.

COVID-19 update

Op zondag 15 maart 2020 zijn door de overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Bij Isolectra hebben wij onze bedrijfsvoering hierop afgestemd en verdere maatregelen getroffen met als doel de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening aan klanten op het gebruikelijke hoge peil te handhaven. 

Onze verkoopmedewerkers op de binnendienst zijn telefonisch en via e-mail normaal bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30u tot 17.00u). Leveringen van goederen blijven vooralsnog op de bekende wijze doorlopen. Vooralsnog bestaan er geen leveringsproblemen. Wij staan in nauw contact met onze leveranciers om up-to-date te blijven over de levering- en voorraadsituatie.

Onze buitendienst is gevraagd af te zien van klantbezoeken en klanten de komende periode telefonisch, online (Skype e.d) of via e-mail te contacteren. Wij rekenen hiervoor op uw begrip. Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren we u via onze website.

Uiteraard hebben wij in de logistiek, de distributie, de verkoop en binnen ons kantoor de hygiënemaatregelen van het RIVM nauwkeurig opgevolgd, splitsen wij teams en stimuleren wij thuiswerken, dit alles om verdere verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan.

Wij wensen u veel sterkte en succes in de komende periode en hopen elkaar spoedig weer gezond te kunnen ontmoeten.

HortiContact 2020!

 

Van dinsdag 18 februari tot en met donderdag 20 februari 2020 staat Isolectra op de trots van de Nederlandse tuinbouw: de HortiContact in de Evenementenhal in Gorinchem!

Kom onder het genot van een hapje en een drankje alles te weten over onze innovaties op het gebied van Stekerbaar installeren binnen de (glas) tuinbouw!

Registreer je gratis voor de HortiContact via:

https://registration.n200.com/survey/0djmfmyiry7fe?actioncode=NTWO000179OAC&partner-contact=1ty1drifvzwik  

Tot dan!

Wijziging NEN8012 per 1 juli 2020

 

In Europa is in 2017 het product “kabel” toegevoegd aan de CPR (Construction Product Regulation) en daarmee is de verplichting ontstaan kabels voor toepassing in gebouwen te classificeren op brandgedrag.

In NEN8012:2015 is een methode vastgelegd om de juiste brandclassificatie kabel per gebouw te selecteren.

Per 1 juli 2020 wordt in de NEN8012 een wijziging doorgevoerd. Wil jij weten welke invloed deze wijziging op stekerbare installaties heeft? Klik dan hier voor meer informatie.

TU Boot 2019

Van 17 oktober tot en met 27 november 2019 gaat de TU Boot weer door Nederland varen. Dit jaar is de TU Boot groter dan ooit. Voor het eerst varen wij mee aan boord van de Blue Rhapsody!

Kom alles te weten over Stekerbaar installeren met Wieland op onze stand! We ontmoeten u graag aan boord.

Registreer je gratis voor de TU Boot via; https://www.tuboot.nl/registreren

Tot dan!

 

 

NETBOX Style

Maak kennis met de Netbox Style! Een elegante oplossing met een strak design en een eenvoudige installatie!

Meer weten?

Archief