• Erasmus MC

  100% Stekerbaar
 • Isolectra Academy

 • .

 • World Port Center

  Onze nieuwe locatie
 • NATO Den Haag

  100% Stekerbaar, A.&H. Meyer
 • Hotel Van der Valk

  100% Stekerbaar, KNX Eelectron

U bent hier:

Nieuws

Ontzorgen als sleutelwoord

Van kleine tot grote installateurs en voor grote en kleine projecten: stekerbaar installeren past altijd, zo geeft specialist Isolectra aan. Daarbij heeft de toename in prefab bouwen ertoe geleid dat stekerbaar installeren aan populariteit heeft gewonnen. “We helpen al onze klanten van start tot oplevering.”

Meer weten? Lees het hier

BIM en Wieland Stekerbaar

BIM is een steeds vaker voorkomend begrip in de installatiesector. Maar wat houdt dit nu precies in? Klik hier voor meer informatie.

Nieuwe website glastuinbouw!

Wij informeren jullie graag over onze nieuwe website specifiek voor de glastuinbouw: Hij staat ONLINE! Neem snel een kijkje! www.weconnecthorti.com

Nieuw! Catalogus Stekerbaar installeren versie 2

De Catalogus Stekerbaar installeren is geupdate! Klik hier voor versie 2!

Van der Valk krijgt stekerbare verlichtingsinstallaties

Techval en Isolectra zijn vertrouwde partners in stekerbaar installeren. De afgelopen jaren hebben de bedrijven diverse stekerbare (hotel)projecten uitgevoerd en opgeleverd, zoals Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel en Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. Op dit moment worden stekerbare verlichtingsinstallaties voorbereid voor de bijeenkomstruimtes van Van der Valk Hotel Nuland-’s-Hertogenbosch, inclusief het restaurant, de break-out-ruimte en de vergaderzalen. Ook wordt gekeken of de dertig nieuwe hotelkamers op de derde en vierde verdieping 100% stekerbaar uitgevoerd kunnen worden.

Meer weten over dit project? Lees het hier!

Nieuw! Hardlopers Sensoren

In deze compacte catalogus vind je de hardlopers uit ons assortiment stekerbare sensoren! Download de Hardlopers hier!

Stekerbare installaties bieden flinke meerwaarde in farmaceutisch centrum AVL

Op 24 februari is de bouw van een nieuw farmaceutisch centrum opgeleverd aan het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (AVL) en Nederlands Kanker Instituut (NKI) in Amsterdam. De nieuwbouw heeft een ruim vloeroppervlakte en is opgedeeld in diverse functies. Op de begane grond zijn het goederenontvangstcentrum en de algemene ruimtes ingericht; de 1e verdieping biedt onderdak aan een nieuwe Main Equipment Room (MER) en op de 2e t/m 4e verdieping is de productieapotheek voorzien. Verdieping 5 betreft een techniekverdieping en op de bovenste verdieping komen kantoren. Installateur Breman Utiliteit Zwolle leverde en installeerde alle medische gassen voor de nieuwbouw, evenals de werktuigkundige, elektrotechnische, regeltechnische, cleanroomtechnische en VHP-installaties. Waar mogelijk werd gekozen voor stekerbare installatieconcepten. Meer weten? Lees hier het volledige artikel.

 

Isolectra en ElektroNed: samen op weg naar losmaakbare/circulaire gebouwtechnieken

Afgelopen mei hebben Isolectra en ElektroNed hun handtekening gezet onder een langdurige en strategische samenwerkingsovereenkomst, met als doel om stekerbaar installeren nóg bekender te maken in de branche en samen te werken aan 100% losmaakbare/circulaire gebouwtechnieken. Meer weten over deze samenwerking? Lees hier het volledige artikel.

Isolectra en Elektrotransfer slaan handen ineen om installateurs nóg beter te ontzorgen

Isolectra is een langdurige samenwerking gestart met Elektrotransfer, een landelijke inkooporganisatie door en voor installateurs. Deze samenwerking zorgt niet alleen voor een strategische manier van inkopen, maar ook voor een optimale projectondersteuning én een vlekkeloze transitie van conventioneel naar 100% stekerbaar installeren. Meer weten? Lees hier het volledige artikel.

100% stekerbare installaties voor appartementen House of Arnhem


Sinds Isolectra het Wieland GST18®-systeem introduceerde in Nederland, heeft stekerbaar installeren een grote vlucht genomen. Logisch, want stekerbaar installeren bespaart tijd en (faal)kosten en vergroot de flexibiliteit van de installatie. Dat de montagewijze zich niet alleen uitstekend leent voor utiliteitsprojecten, maar ook voor de transformatie van kantoren naar woningen bewijzen Isolectra en Linthorst Techniek in Arnhem, waar het voormalige kantoorgebouw van ING aan de Velperweg wordt getransformeerd naar 153 huurappartementen voor jonge starters. Meer weten? Lees hier het volledige artikel.

Pagina's

Archief