• Erasmus MC

  100% Stekerbaar
 • Isolectra Academy

 • .

 • Hotel Maassluis

  100% Stekerbaar, EvaQ Lighting
 • NATO Den Haag

  100% Stekerbaar, A.&H. Meyer
 • Hotel Van der Valk

  100% Stekerbaar, KNX Eelectron

U bent hier:

Nieuws

NETBOX M & MK

Verkrijgbaar bij Isolectra de NETBOX M & MK! De Netboxen bieden een functionele en kostenefficiënte oplossing voor het elektrificeren van verschillende werkomgevingen.

Meer weten?

Nieuw! De SB02BL2.010 bewegingsmelder

Isolectra introduceert de SB02BL2.010., een compacte stekerbare plafond bewegingsmelder van B.E.G. inclusief WIELAND GST18i6®. De sensor is door zijn compacte formaat perfect voor gebruik in kleinere ruimtes!

Meer weten?

De NETBOX Point T-60

Verkrijgbaar bij Isolectra de NETBOX point T-60, een stroomeenheid ideaal voor mobiele kantoren en conferentieruimtes!

Meer weten?

Nieuw! De Isolectra Led Limiter

Voor alle bedrijfspanden geldt vanaf 1 juli 2020 de ledverplichting; een enorme uitdaging voor nieuwbouw- én renovatieprojecten. Bij het overstappen van tl naar led kunnen bestaande installatieautomaten de inschakelpiek niet aan en bij nieuwbouw moet worden uitgeweken naar dure schakeloplossingen. Wij bieden de oplossing: de Led Limiter.

Meer weten? Lees hier het volledige artikel

 

 

NETBOX Spot

 

Combineer functionaliteit met design met de NETBOX Spot. De NETBOX Spot is een verbindingspunt voor betrouwbare stroom- en data toevoer. Met een diameter van slechts 50mm en een extreem minimalistisch design past de NETBOX Spot in alle types meubilair en interieur!

Meer weten?

Stekerbaar: the next level

Installatie en bouw
22-03-2019

Stekerbare installaties worden door steeds meer installateurs én producenten omarmd. Niet verwonderlijk, als je kijkt naar de voordelen zoals een minimale installatietijd, aanzienlijke (faal)kostenreductie, optimale flexibiliteit en milieuvriendelijkheid. Volgens Isolectra is dit echter pas het begin. De Nederlandse marktleider in (Wieland) stekerbare gebouwinstallaties voor 230V, 100V, zwakstroom, verlichting en aanwezigheidsdetectie volgt meerjarentrends in de utiliteits- en woningbouw op de voet en vertaalt deze naar nieuwe producten en concepten, met als doel om ons materiaalgebruik te minimaliseren én bij te dragen aan een duurzamere, circulaire maatschappij.

Lees hier het volledige artikel

Wieland stekerbare installaties voor monumentaal Hotel Maassluis

In een monumentaal pand aan de Govert van Wijnkade exploiteert de pas 22-jarige Floris van Vliet sinds oktober 2018 Hotel Maassluis. Het gebouw uit de 19eeeuw is volledig getransformeerd en uitgevoerd met een stekerbare installatie op basis van een standaard pakket voor alle 39 kamers. Tevens is met betrekking tot de nood- en evacuatieverlichting gekozen voor het innovatieve EvaQ Lighting van Isolectra. 

Lees hier het volledige artikel.

Doordachte ‘stekerbare’ installatie siert Van der Valk Amsterdam

 

Amsterdam kampt met een enorm tekort aan bedden. Reden voor hotelfamilie Van der Valk om de pijlen te richten op onze hoofdstad. Pal aan de A2 bij knooppunt Amstel werd een heuse landmark gebouwd, een 67 meter hoge hoteltoren met ruim 200 kamers, de nodige welness voorzieningen en een groot aantal vergader- en congresfaciliteiten. Met een doordachte ‘stekerbare’ installatie van Isolectra wist Techval Technische Installaties een aanzienlijke tijdswinst te behalen. 

Lees hier het volledige artikel.

Stekerbare licht- en vloerinstallatie voor NATO Den Haag

Het NATO-complex aan de Oude Waalsdorperweg in Den Haag voldeed niet meer aan de hedendaagse eisen. Bovendien was het pand te klein voor het groeiend aantal medewerkers van het NCIA (NATO Communications and Information Agency), de gebruiker van het pand. Om het agentschap in Den Haag te behouden, was een uitbreiding én renovatie van het bestaande pand noodzakelijk. Er werd een beroep gedaan op de stekerbare concepten van Isolectra om kostbare tijd te besparen en het installatiegemak te verhogen. 

EVENEMENTEN

12-06
12 juni
Aspergedagen - Van der Valk Dordrecht

Locatie:
Laan van Europa 1600, 3317 DB Dordrecht
Tijd:
17:00 tot 21:00
Contact:
info@isolectra.nl

13-06
13 juni
Aspergedagen - Van der Valk Nootdorp

Locatie:
Gildeweg 1, 2632 BD Nootdorp
Tijd:
17:00 tot 21:00
Contact:
info@isolectra.nl

19-06
19 juni
Aspergedagen - Taets Zaandam

Locatie:
Hemkade 18, Zaandam
Tijd:
17:00 tot 21:00
Contact:
info@isolectra.nl

20-06
20 juni
Aspergedagen - Van der Valk Akersloot

Locatie:
Geesterweg 1A, 1921 NV Akersloot
Tijd:
17:00 tot 21:00
Contact:
info@isolectra.nl

Archief