• Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

  • Concept engineering & Support

  • Innovaties

  • Kwaliteit

  • Isolectra Academy

U bent hier:

ETG en Leveranciers

Elektrotechnische Groothandels

De elektrotechnische groothandels waarmee wij samenwerken, zien wij als onze partners, niet als onze klanten. Dat is een visie waar u de vruchten van plukt, want het betekent dat onze groothandels heel veel weten van de producten waarmee wij werken. Ze zijn ook goed op de hoogte van de verschillende oplossingen die wij onze klanten aanreiken, omdat we hierover regelmatig trainingen, informatie en updates geven.

Een ander voordeel van onze groothandelspartners is dat ze allemaal over een centraal magazijn beschikken, waarin ze een enorme voorraad van onze producten hebben liggen. Dat vinden wij belangrijk, want daardoor zijn onze materialen vrijwel altijd goed verkrijgbaar en weet u zeker dat uw project geen vertraging oploopt, omdat de benodigde producten niet voorradig zijn. Bovendien kunt u via de website van deze groothandel al uw materialen eenvoudig en snel vinden en bestellen. Onze groothandelspartner zorgt er vervolgens voor dat uw bestelling op tijd op de gewenste locatie wordt afgeleverd.

Ook producten die wij niet zelf in Nederland vertegenwoordigen, zijn vaak wel bij onze partners verkrijgbaar: stel dat u verlichting nodig heeft, dan kunt u alle bijbehorende en compatible aansluitbare benodigdheden, zoals snoeren, stekkers en schakelaars, ook bij de groothandel aanschaffen. En dat is handig en efficiënt! Ons uitgebreide netwerk, nationaal en internationaal, zorgt ervoor dat alles wat u als installateur bij een project tegen kan komen, ook met een originele Wieland uitvoering bij onze groothandelspartners beschikbaar is. Denk hierbij aan schakelmateriaal, verlichting en noodverlichting, wandgoten, vloerpotten en bureau elektrificatie, van vrijwel elk merk.

 

Leveranciers

Op het gebied van kwaliteit doen wij nooit concessies. Daarom kopen wij al onze materialen in bij een aantal toonaangevende, Europese leveranciers die marktleider zijn op hun gebied en alleen A-merken leveren. Bij deze leveranciers hebben wij de exclusieve rechten voor Nederland. Met andere woorden: niemand anders in Nederland vertegenwoordigt de producten die wij bij hen afnemen.

Leveranciers

A.&.H. Meyer
B.E.G.
FHF
Leutron
Wieland
eelectron
Innovience