U bent hier:

Slim Stekerbaar Installeren? Schakelverdelers!

Stekerbaar installeren bespaart tijd, kosten en vergroot de flexibiliteit van de installatie. Maar hoe ga je nu om met alledaagse schakelingen in de elektrische installatie? 

Bij stekerbare installaties maken we gebruik van stekerbare verdeelblokjes. Die zijn er in allerlei vormen. Een T-splitter, of een H-verdeler met 1 ingang en 3 uitgangen. Bijna alle schakelmateriaal leveranciers leveren kant-en-klare schakelaars met een GST18i3® bruine connector. Deze GST18i3® bruine connector past niet op de GST18i3® zwarte connectoren. Fouten zijn dus uitgesloten. Hiermee kun je met onze slimme Wieland schakelverdelers snel en foutloos je schakeling maken! 

1. De aan/uit-schakelverdeler 92.030.0053.1 

Op deze schakelverdeler heb je naast de 230V ingang, uitgang en een schakelaar, 3 aansluitingen voor verlichting die gelijktijdig geschakeld worden. 

2. De wissel-schakelverdeler 92.030.0253.1 

Op deze schakelverdeler sluit je naast de 230V in-, en uitgang 2 wisselschakelaars aan. Je hebt daarbij 2 aansluitingen voor verlichting welke gelijktijdig geschakeld worden 

3. De serie-schakelverdeler 92.030.0353.1 

Op deze schakelverdeler sluit je naast de 230V in-, en uitgang 1 serieschakelaar aan. Er zijn dan 2 verlichtingsuitgangen die apart geschakeld worden met de serie schakelaar. 

4. De sensor-schakelverdeler  92.030.0153.1 

Dit is eigenlijk een aan-uit schakelverdeler, maar op de middelste schakelaar aansluiting wordt de Nul aangeboden. Hiermee kan je dus een aanwezigheidsdetector voeden en zo automatisch schakelen. Een andere optie is om deze te gebruiken in een schakelaar met een lampje die je als beletschakelaar wilt gebruiken. 

Wil je meer weten over deze schakelverdelers dowload dan hier de typicals schakelverdelers of neem contact met ons op!