U bent hier:

Seminar ‘Stekerbaar installeren en BIM’ MEPcontent & Isolectra

Casper Bontenbal lichtte tijdens zijn presentatie de voordelen van stekerbaar installeren ten opzichte van traditioneel installeren toe. Niet alleen levert stekerbaar installeren een aanzienlijke tijdsbesparing op, ook is het foutmarge kleiner en vallen de faalkosten over het gehele bouwproces veel lager uit. De deelnemers zijn ook bijgepraat over nieuwe reguleringen en de aangepaste NEN-normen.

Hoe de stekerbare installaties van Isolectra in een BIM-project getekend kunnen worden is duidelijk geworden tijdens de Stabicad 4 Revit demonstratie door Charles Leckx en Wilco Griffoen. Dankzij de Stekerbare module in het Stabicad pakket tekenen engineers eenvoudig complete stekerbare installaties.

‘Het was een interessante middag, de deelnemers zijn geïnspireerd naar huis gegaan en hebben veel ideeën opgedaan hoe BIM toe te passen bij stekerbare installaties’ aldus Casper Bontenbal, medeorganisator en Manager Operations bij Isolectra

Ook de deelnemers zelf waren enthousiast over het seminar: ‘Zeer interessante combi met Isolectra en stekerbaar installeren’ aldus één van engineers.

Gezien de positieve feedback zullen Isolectra en MEPcontent waarschijnlijk na de zomer nog een seminar organiseren.

Volg ons op de social media kanalen om ook een seminar bij te wonen!