U bent hier:

Samos® PRO COMPACT, de nieuwste generatie veiligheidscontrollers

Compact

De samos® PRO COMPACT-module biedt tot twintig veilige ingangen en acht veilige uitgangen en is toch maar 45 mm breed.

Met geïntegreerde USB, Ethernet en Industrial Ethernet-communicatie is dit de meest complete, compacte en flexibel programmeerbare veiligheids-PLC.

Flexibel programmeerbaar

De samos® PRO is flexibel te programmeren, door het nieuwe gratis programmeerhulpmiddel samos® PLAN 6, met geïntegreerde simulatie en logica-analyse.

Het gratis samos® PLAN 6 softwarepakket controleert of u alles juist aansluit en helpt u met het creëren van de beste oplossing.

Uitgebreide functionaliteit

Door de uitgebreide functionaliteit, het compacte ontwerp en de gebruiksvriendelijke software, kan deze module vele verschillende veiligheidstoepassingen optimaal en kosteneffectief afdekken.

Zonder extra inspanningen kan de module snel worden geïntegreerd in Ethernet-gebaseerde netwerken, zodat oplossingen kunnen worden geïmplementeerd voor onderhoud op afstand.

Variabele aansluitmogelijkheden

De samos® PRO COMPACT kan in kleine toepassingen zowel het safetydeel als het besturingsdeel verzorgen, maar indien nodig kunnen de nieuwe modules uit de COMPACT-familie ook worden uitgebreid tot 168 veilige ingangen / uitgangen.

Daarom is samos® PRO COMPACT ook uitstekend geschikt voor middelgrote tot grote toepassingen.