U bent hier:

Nieuw! De Isolectra Led Limiter

             

Voor alle bedrijfspanden geldt vanaf 1 juli 2020 de ledverplichting; een enorme uitdaging voor nieuwbouw- én renovatieprojecten. Bij het overstappen van tl naar led kunnen bestaande installatieautomaten de inschakelpiek niet aan en bij nieuwbouw moet worden uitgeweken naar dure schakeloplossingen. Wij bieden de oplossing: de Led Limiter.

De door Isolectra ontwikkelde Led Limiter beperkt de inschakelstroom van ledverlichting, voorkomt het onnodig uitschakelen van zekeringen en voorkomt het inbranden van bewegingssensoren of schakelaars. De Led Limiter helpt probleemloos up te graden van tl- naar ledverlichting en zorgt voor efficiënter ontwerpen en installeren.

De Led Limiter is voorzien van GST18i3® connectoren en wordt gebruikt achter het schakelelement en voor de belasting. Dit maakt het installeren van ledverlichting in nieuwbouw- en renovatieprojecten veel eenvoudiger én voordeliger.

Meer weten?
Bel naar 010 285 54 44 of mail naar verkoop@isolectra.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak om te kijken of de Led Limiter voor jou van toepassing kan zijn.

De Led Limiter is verkrijgbaar bij de Elektrotechnische groothandel. (Artikelnummer: ICL8A200).