U bent hier:

ISSO organiseert samen met Isolectra gratis webinar over stekerbaar installeren volgens CPR

Expertise van Isolectra

ISSO organiseert het webinar over stekerbaar installeren volgens de CPR samen met Isolectra, de marktleider op het gebied van stekerbaar installeren. “Een bewuste keuze, we zoeken altijd naar specialisten die een stukje expertise kunnen toevoegen aan onze webinars. Isolectra loopt voorop op het gebied van stekerbaar installeren en heeft dus die expertise.” – Arjan Schrauwen, projectcoördinator, ISSO –

 

Onduidelijkheid wegnemen

Het webinar is vooral op installateurs, projectleiders, engineers en adviseursgericht, omdat zij bij elektrotechnische installaties beslissen of er wel of geen gebruik wordt gemaakt van stekerbaar installeren. We zullen vooral ingaan op de feiten en fabels over wat de invoering van de CPR betekent voor stekerbaar installeren. We merken dat er veel vragen zijn. Wat zijn de normen, wat is waar en wat is onzin? Adviseurs worden snel bang gemaakt met normen en dat is zonde. We willen die angst wegnemen door duidelijkheid te geven en antwoord te geven op alle vragen.

 

Alle vragen beantwoorden

Het webinar duurt ongeveer een half uur, waarbij het eerste deel in het teken staat van introductie en uitleg over de CPR. Tijdens dit gedeelte kunnen deelnemers eventuele vragen al stellen via het chatprogramma. In het laatste deel geven ISSO en Isolectra antwoord op de meest gestelde vragen. Alle vragen zullen worden beantwoord, vragen die niet tijdens het webinar zelf aan bod komen, worden na het webinar beantwoord.

 

Vragen vooraf

Wie nu al vragen heeft over stekerbaar installeren wanneer de CPR van kracht is, kan deze nu alvast stellen in een e-mail aan instructies@isso.nl. Deze vragen worden genomen de voorbereiding op het webinar.

 

Het webinar vindt plaats op donderdag 8 juni om 12.00 uur.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Na aanmelding ontvangt u de inloggegevens.