U bent hier:

Industrie 4.0

Met het uitgebreide pakket aan connectoren, ondersteund Wieland Electric de installateur, zowel bij de aanleg van vaste netwerken als bij de realisatie van tijdelijke verbindingen. Dit geldt ook voor flexibele installatie concepten en innovatieve oplossingen voor de veiligheid en snelle communicatie-oplossingen en voedingen die ervoor zorgen dat het hoogste niveau van beschikbaarheid gehandhaafd blijft.

Hoge beschikbaarheid, veilige en snelle communicatie-oplossingen zijn de belangrijkste component van intelligente productiesystemen. Met haar industriële VPN-routers, Ethernet-switches en industriële connectoren, biedt Wieland Electric een robuuste en betrouwbare componenten voor veilige communicatie. Het hoogste niveau van beschikbaarheid wordt gegarandeerd met behulp van WIPO voedingen.

De innovatieve samos® PRO COMPACT veiligheidsbesturing met een geïntegreerde Ethernet-interface stelt de gebruiker niet alleen in staat complexe oplossingen voor veiligheid te realiseren, maar geeft ook de mogelijkheid te monitoren vanuit elk denkbare locatie. De flexibele podis® en gesis® systemen maken het mogelijk stroomverdeling in het veld eenvoudig aan te sluiten. En voor andere verbindingen zoals sensors, actuatoren en communicatie bekabeling, zijn de robuuste Revos industriële connectoren en de saris® M8 / M12 aansluiting systeem beschikbaar.

Dat is Industrie 4.0 in de praktijk.