U bent hier:

26 januari in Utrecht: jaarcongres Industriële Veiligheid. Bent u er ook bij?

Zeker voor de kleinere machines is het maatwerk om tot een goede oplossing te komen. De grote aanbieders bieden immers vaak grootschalige, complexe oplossingen aan, die lang niet altijd geschikt zijn voor uw machines. U heeft wellicht helemaal geen dure en ingewikkelde safety-oplossingen met PLC’s nodig, maar u moet wél voldoen aan de Europese (Arbo)-richtlijnen.

Risicomanagement: bepaal het juiste veiligheidsniveau
Wij adviseren en ondersteunen u met slimme innovaties, producten op maat én bij het bepalen van de juiste beveiligingscategorie. Zo weet u zeker dat uw machines voldoen aan de gestelde normen en beveiligd zijn op het juiste veiligheidsniveau.

Daarmee voorkomt u ‘overbeveiligde’ machines, die op het hoogste niveau zijn beveiligd, terwijl beveiliging op een lager niveau genoeg is. Zonde, want deze just tot be sure-oplossing kost u onnodig veel tijd en geld.

Slimme veiligheidsoplossingen en innovaties
Omdat wij met veel verschillende klanten werken, zien wij ook veel best practises. Op basis van deze uitgebreide ervaring bedenken we voor u een oplossing op maat. Daarvoor gebruiken we bestaande producten, die we desgewenst omvormen tot een nieuwe oplossing, die het beste past bij uw machines.
Kortom, wij ondersteunen u met onze:

  • eenvoudige, compacte, modulaire en schaalbare oplossingen;
  • scheiding van besturing en veiligheid;
  • producten op maat;
  • slimme innovaties voor een interessante prijs.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel of mail dan met Isolectra.

T 010 285 54 44 of E info@isolectra.nl